Kırmızı Oda 48. Bölüm İzle

Kırmızı Oda
Kırmızı Oda 48. Bölüm İzle

Kırmızı Oda dizisinin 48. bölümünü tek parça izle. TV8'de Kırmızı Oda dizisinin heyecanla beklenen 48. bölümü yayınlandı. 22 Ekim 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kırmızı Oda dizisinin 48. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Kırmızı Oda dizisinin 48. bölümü 22 Ekim Cuma günü tv8 ekranlarında yayınlanırken yeni bölüm biter bitmez internete yüklendi.

KIRMIZI ODA 47. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Rezzan (Nihal Yalçın) ve ailesi Doktor Hanım'ın yanına gelir ve Doktor Hanım, Rezzan'ı görünce oldukça şaşırır. Büyük bir değişime uğrayan Rezzan annesi Nevin Hanım'ın,(Rozet Hubeş) ablası Afet'e yaptıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamaz. Nevin Hanım, Doktor Hanım'a kızı Afet'e ilaç verdiğini itiraf eder. Nevin Hanım'ın anlattıklarını hala bu kadar normal karşılaması Doktor Hanım'ın öfkelenmesine sebep olur. Rezzan'ın babası İbrahim Bey'in dünyası Doktor Hanım'ın anlattıklarıyla başına yıkılır. Kızının ölümüne Nevin Hanım'ın sebep olması İbrahim Bey'in uzun zamandır aklında olan fikri gerçekleştirmesine sebep olur. Keklik (Ayta Sözeri) kliniğe oldukça olaylı bir şekilde gelir. Kulakları duymayan Keklik, kliniği birbirine katar. Doktor Hanım'ın yanına çıktığında ise kızı ile ilgili sorunlarını anlatan Keklik hüzünlenir. Derya (Ayça Bingöl) Doktor Hanım'a bir itirafta bulunur. Evli bir adam ile bir ilişki yaşadığını söyleyen Derya, Musa'ya olan aşkını anlatır.

KIRMIZI ODA'NIN KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım Firması: OGM Pictures

Yapımcı: Onur Güvenatam

Yönetmen: Cem Karcı

Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt (Hikaye: Gülseren Budayıcıoğlu)

Müzik: Fırat Yükselir

Cast Ajansı /Direktörü: Fulya Filazi, Ayşe Direkoğlu

Karakterler (Oyuncular):

Doktor Hanım (Binnur Kaya): Psikiyatri kliniğinin sahibi.

Dr. Piraye Artun (Tülin Özen): Psikiyatrist. İki çocuğuna eşi vefat ettiği için tek başına bakıyor.

KIRMIZI ODA 48. BÖLÜM İZLE

Kırmızı Oda dizisinin 22 ekim günü yayınlanan 48. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

KIRMIZI ODA 48. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda sezon finali izle tv 8 izle Kırmızı Oda dizisi dizi haberleri dizi izle kırmızı oda son bölüm izle canlı dizi izle Kırmızı Oda izle kırmızı oda tv8