Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle

Kırmızı Oda
Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle

TV8'de Kırmızı Oda dizisinin heyecanla beklenen 43. bölümü yayınlandı. 17 Eylül 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kırmızı Oda dizisinin 43. bölümünü izleyebileceğiniz link. Kırmızı Oda 43. bölüm izle.

Kırmızı Oda dizisinin 43. bölümü yani sezon finali 17 Eylül Cuma günü tv8 ekranlarında yayınlanırken yeni bölüm biter bitmez internete yüklendi.

KIRMIZI ODA 42. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kırmızı Oda'nın 42. Bölümünde; Mitra (Melisa Aslı Pamuk), otelin devir işlemlerinden sora babasının aşkıyla tanışmaya gelip karşısında kendisini bulan Zafer'in yaşadığı şoku Doktor Hanım'a anlatır.

Zafer (Yiğit Özşener) eşi Nihal'e aşık olduğunu sevinç içinde Doktor Hanım'la paylaşırken, diğer yandan da babasının Mitra ile ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra hayata karşı bakış açısının nasıl değiştiğini açıklar.

Zafer'le yeniden başlamanın heyecanını yaşayan Nihal (Esra Ronabar), hayatındaki değişimin doğurduğu güzel sonuçları Doktor Hanım'la paylaşarak ona teşekkür eder.

Sadi (Erkan Petekkaya), sıfırdan bir hayat kurmaya çalıştığını, Miço'ya çok duygulanacağı bir teklif götürdüğünü Doktor Hanım'la paylaşırken mutluluk gözyaşları döker. Sadi'nin eşi Azra (Denir Uğur) Doktor Hanım'la tanışmak için kızlarıyla birlikte kliniği ziyaret eder.

Doktor Hanım'ın kapısını çalan sürpriz isim ise herkesi şaşırtacak.

KIRMIZI ODA'NIN KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım Firması: OGM Pictures

Yapımcı: Onur Güvenatam

Yönetmen: Cem Karcı

Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt (Hikaye: Gülseren Budayıcıoğlu)

Müzik: Fırat Yükselir

Cast Ajansı /Direktörü: Fulya Filazi, Ayşe Direkoğlu

Karakterler (Oyuncular):

Doktor Hanım (Binnur Kaya): Psikiyatri kliniğinin sahibi.

Dr. Piraye Artun (Tülin Özen): Psikiyatrist. İki çocuğuna eşi vefat ettiği için tek başına bakıyor.

KIRMIZI ODA 43. BÖLÜM İZLE

Kırmızı Oda dizisinin 17 Eylül günü yayınlanan 43. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

KIRMIZI ODA 43. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kırmızı Oda sezon finali izle tv 8 izle Kırmızı Oda dizisi dizi haberleri dizi izle kırmızı oda son bölüm izle canlı dizi izle Kırmızı Oda izle kırmızı oda tv8