Kırmızı Oda 42. Bölüm İzle - Sezon Finali

Kırmızı Oda
Kırmızı Oda 42. Bölüm İzle - Sezon Finali

TV8'de Kırmızı Oda dizisinin heyecanla beklenen 42. bölümü yayınlandı. 18 Haziran 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin sezon finali tek parça olarak internete yüklendi. İşte kaçıranlar için Kırmızı Oda dizisinin 42. bölümünü izleyebileceğiniz link. Kırmızı Oda sezon finali izle

Kırmızı Oda dizisinin 42. bölümü yani sezon finali 18 Haziran Cuma günü tv8 ekranlarında yayınlanırken yeni bölüm biter bitmez internete yüklendi.

KIRMIZI ODA 41. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kırmızı Oda'nın 41. Bölümünde; Zafer (Yiğit Özşener), babası Vahit'in ölümünün ardından hissettiği yalnızlık duygusunu Doktor Hanım'a açarken, çocukluğunda babası ile geçirdiği güzel günleri de Nurcihan ile birlikte yad eder.

Nurcihan (Itır Esen), veraset için gelen avukatlar aracılığıyla otelin Vahit tarafından Mitra'ya bırakıldığını duyup aldatıldığını anlar. Bu gelişme üzerine Vahit'e bile açamadığı duygularını ilk defa Doktor Hanım'la paylaşır.

Eski dostu Miço ile kavuşmanın sevincini yaşayan Sadi (Erkan Petekkaya) hikayesinin devamında Hamdi ile arasındaki buzları nasıl erittiğini Doktor Hanım'a anlatır.

KIRMIZI ODA'NIN KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA 42. BÖLÜM İZLE

Kırmızı Oda dizisinin 18 Haziran günü yayınlanan 42. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım Firması: OGM Pictures

Yapımcı: Onur Güvenatam

Yönetmen: Cem Karcı

Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt (Hikaye: Gülseren Budayıcıoğlu)

Müzik: Fırat Yükselir

Cast Ajansı /Direktörü: Fulya Filazi, Ayşe Direkoğlu

Kırmızı Oda sezon finali izle tv 8 izle Kırmızı Oda 42. bölüm izle Kırmızı Oda dizisi dizi haberleri dizi izle kırmızı oda son bölüm izle canlı dizi izle Kırmızı Oda izle kırmızı oda tv8