Kırmızı Oda dizisi 27. Bölüm Full İzle

Kırmızı Oda
Kırmızı Oda dizisi 27. Bölüm Full İzle

Kırmızı Oda dizisinin heyecanla beklenen 27. bölümü yayınlandı. 5 Mart 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan Kırmızı Oda dizisi tek parça olarak internete yüklendi. İşte kaçıranlar için Kırmızı Oda dizinin 27. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Kırmızı Oda dizisinin 27. bölümü 5 Mart Cuma günü tv8 ekranlarında yayınlanırken yeni bölüm biter bitmez internete yüklendi.

KIRMIZI ODA 26. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kırmızı Oda'nın 26. Bölümünde; Kumru (Aslıhan Gürbüz), Şenol’dan gördüğü şiddete dayanamayıp Servet’in kendisine yaşattıklarını babaannesine anlatır. Nazlı (Pınar Deniz), Doktor Hanım’ın sözlerinden yola çıkarak hayatındaki eksik parçaları keşfederken; Recai, Nazlı ile evliliğinden önceki hayatını Doktor Hanım’la paylaşır. Babasız büyümenin zorluğuyla baş etmiş Sadi (Erkan Petekkaya), üvey annesinin evinde gördüğü kötü muameleye bile anlayışla yaklaşarak Doktor Hanım’ı şaşırtır.

KIRMIZI ODA 27. BÖLÜM İZLE

Kırmızı Oda dizisinin 27. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

KIRMIZI ODA'NIN KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

tv8 son bölüm izle tv 8 izle Kırmızı Oda dizisi dizi haberleri dizi izle kırmızı oda canlı kırmızı oda son bölüm izle canlı dizi izle