Kırmızı Oda 25. Bölüm İzle

Dizi Haberleri Kırmızı Oda
Kırmızı Oda 25. Bölüm İzle

Kırmızı Oda dizisinin heyecanla beklenen 25. bölümü yayınlandı. 19 Şubat Cuma günü ekranlarda yayınlanan Kırmızı Oda dizisi tek parça olarak internete yüklendi. İşte kaçıranlar için Kırmızı Oda dizinin 25. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Kırmızı Oda dizisinin 25. bölümü tv8 ekranlarında yayınlanırken yeni bölüm biter bitmez internete yüklendi.

KIRMIZI ODA 24. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kırmızı Oda'nın 24. Bölümünde; Nazlı (Pınar Deniz) anne ve babasının evliliklerinde yaşadığı problemleri paylaşınca, Doktor Hanım Nazlı’nın yaşadığı korkuların sebebini kavrar. Kumru (Aslıhan Gürbüz) babaannesiyle birlikte geçen yıllarını anlatır. Sadi (Erkan Petekkaya) babasının kendisine yaşattığı travmayı anlatırken panik atak krizi geçirince Doktor Hanım müdahalede bulunur. Kliniktekiler Piraye ve Deniz arasındaki ilişkiden şüphelenirken, İrem’in ziyareti Hüseyin’i çok mutlu eder. 

KIRMIZI ODA 25. BÖLÜM İZLE

Kırmızı Oda dizisinin 25. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

KIRMIZI ODA'NIN KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

FRAGMAN:

tv8 son bölüm izle tv 8 izle Kırmızı Oda dizisi dizi haberleri dizi izle