Kırmızı Oda 22. Bölüm İzle

Kırmızı Oda
Kırmızı Oda 22. Bölüm İzle

Kırmızı Oda dizisinin heyecanla beklenen 22. bölümü yayınlandı. 29 Ocak 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan Kırmızı Oda dizisi tek parça olarak internete yüklendi. İşte kaçıranlar için Kırmızı Oda dizinin 22. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Kırmızı Oda dizisinin 22. bölümü tv8 ekranlarında 29 Ocak Cuma günü yayınlanırken yeni bölüm biter bitmez internete yüklendi.

KIRMIZI ODA 22. BÖLÜMDE NE OLDU?

Tv8 ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kırmızı Oda 22. bölüm tanıtımıyla birlikte yeni bölümde neler yaşanacağı da büyük merak konusu oldu. Kırmızı Oda yeni bölümü 29 Ocak Cuma günü Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. İşte OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda'nın Cuma akşamı ekranlara gelecek olan 22. bölümünün tanıtımı.

KIRMIZI ODA 21. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kırmızı Oda'nın 21. bölümünde; Boncuk (Burcu Biricik) Doktor Hanım’ın verdiği ilaçları içmediği için sanrıları artar. Durumu gittikçe kritikleşen Boncuk'un artık tedavisine hastanede devam etmesi kararlaştırılır. Yavuz’un peş peşe yaptığı kötülüklerden sonra sevilmeyi hak etmediğine inanmış Kumru (Aslıhan Gürbüz), Doktor Hanım’ın desteği ile kendini bağışlaması gerektiğini fark eder. Deniz ise Piraye’nin ilişkilerine temkinli yaklaşmasına içerler.

KIRMIZI ODA 22. BÖLÜM İZLE

Kırmızı Oda dizisinin 22. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. 

KIRMIZI ODA'NIN KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

Kırmızı Oda dizisi dizi haberleri dizi izle TV8 dizileri