Kırmızı Oda 13. bölüm ne zaman? Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gülben Kırmızı Oda'da devam edecek mi?

Dizi Haberleri Kırmızı Oda
Kırmızı Oda 13. bölüm ne zaman? Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gülben Kırmızı Oda'da devam edecek mi?

TV8'in ilgiyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda için geri sayım başladı. 43. bölümüyle sezona veda eden Kırmızı Oda yeni sezonda da birbirinden yetenekli oyuncularla seyirci karşısına çıkacak. İşte, Kırmızı Oda 2. sezona dair detaylar...

Tv8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kırmızı Oda dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, Kırmızı Oda bölüm bugün mü, Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak şeklinde araştırıyor. 

KIRMIZI ODA 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kırmızı Oda yeni sezon ilk bölümüyle 17 Eylül Cuma 20.00'deTv8'de.

KIRMIZI ODA 2. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI? GÜLBEN KIRMIZI ODA'DA DEVAM EDECEK Mİ?

Geçtiğimiz sezon Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan Gülben karakterinin Kırmızı Oda'ya gelmesiyle sezon finali veren diziden, 2. fragman geldi.

Dizinin ikinci fragmanında yeni karakterlerin yanı sıra Gülben'in yeniden yer alması ise izleyiciyi sevindirdi.

Kırmızı Oda 13. bölüm ne zaman? Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gülben Kırmızı Oda'da devam edecek mi? - Resim : 1

GÜLBEN, KIRMIZI ODA'DACiddi psikolojik hastalıkları olduğu bilinen Gülben, Esat'ın annesinin söylediklerinden sonra tedavi olmaya karar veriyor.

Bunun için harekete geçen Gülben, yardım almak için Doktor Hanım'ın kliniğine gidiyor. Kırmızı Oda dizisinde Gülben'in hikayesinin yeni sezonda da devam etmesi bekleniyor.

KIRMIZI ODA 2. SEZON FRAGMANI 

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Kırmızı Oda, Onur Güvenatam'ın yapımcılığını ve Banu Kiremitçi'nin senaryosunu üstlendiği psikolojik drama türündeki Türk televizyon dizisi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan dizi 4 Eylül 2020 tarihinde TV8'de yayımlanmaya başladı. Kırmızı Oda dizisinde oyuncu kadrosu her bölüm değişse de; Binnur Kaya tüm bölümlerde yer alan tek başrol oyuncusudur. Dizinin diğer başrol oyuncuları olan Meriç Aral 22 bölüm, Tülin Özen ve Burak Sevinç 30 bölüm boyunca dizide rol aldıktan sonra projeden ayrılmışlardır. Kırmızı Oda konu işleyişi, oyunculuk ve dizi kahramanlarının psikolog ve psikiyatrlar olması yüzünden yoğunca tartışıldı. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.Doktor Manolya Yadigaroğlu/ Doktor Hanım (Binnur Kaya): Kliniğin sahibi ve yılların tecrübesine sahip olan psikiyatr. Aydın ile evlidir.Sekreter Tuna (Gülçin Kültür Şahin): Kliniğin sekreteri. İyi kalpli, yardımsever ve yufka yürekli biri.Kafe Görevlisi Aynur (Sezin Bozacı): Kliniğin kafe görevlisidir. Kliniğin alt katın temizliğinden ve yemek servisinden sorumludur. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.Çaycı Hüseyin (Baran Can Eraslan): Kliniğin çaycısıdır. Kekeme rahasızlığı vardır.

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda Kırmızı Oda dizisi haberleri dizi dizi haberleri TV8 TV8 dizileri