Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı öldü mü? Serkan Çayoğlu, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden ayrılıyor mu?

Kıbrıs Zafere Doğru
Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı öldü mü? Serkan Çayoğlu, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden ayrılıyor mu?

TRT 1'de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 12 Kasım Cuma akşamı 14. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölüme oyuncu Serkan Çayoğlu'nun hayat verdiği Ankaralı'nın vurulması damga vurdu. Peki, Kıbrıs Zafere Doğru'da Ankaralı öldü mü? Serkan Çayoğlu, Kıbrıs Zafere Doğru'dan ayrılıyor mu?

Başrollerini Ahmet Kural, Pelin Karahan ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı Kıbrıs Zafere Doğru dizisi dün akşam yayınlanan 14. bölümüyle nefes kesti.

Kıbrıs Zafere Doğru 14. bölümde Ankaralı karakteri vuruluyor. Ankaralı’nın gerçek adı ve soyadını içeren mektup geride kalanlara ulaştırılıyor. Peki, Kıbrıs Zafere Doğru'da Ankaralı öldü mü? Serkan Çayoğlu, Kıbrıs Zafere Doğru'dan ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı öldü mü? Serkan Çayoğlu, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden ayrılıyor mu? - Resim : 1

KIBRIS ZAFERE DOĞRU’DA ANKARALI ÖLDÜ MÜ?

Dizinin son bölümünde Ankaralı’nın vurulduğu görülüyor. Yeni bölümde karakterin diziye veda edip etmeyeceği netleşecek.

Yüzbaşı Cengiz Topel’in öldürülmesi üzerine Ankaralı, Türkiye’ye dönüp arkadaşının cenazesini annesine teslim etmeden önce intikam yemini etti. Bu yolda yalnız hareket edip başka kimsenin sorumluluğunu almak istemeyen Ankaralı’yı, mücahit kardeşleri yalnız bırakmadı. Kıbrıs, Yüzbaşı Cengiz’e gözyaşlarıyla dolu bir cenaze merasimi düzenlerken Ankaralı, intikam için ölüm görevine çıktı. Ankaralı’nın gerçek adı ve soyadını içeren mektup geride kalanlara ulaştırıldı. Ankaralı’nın vedası sadece Kıbrıs’a değil tüm sevdiklerine acı bir haberle geldi.

Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı öldü mü? Serkan Çayoğlu, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden ayrılıyor mu? - Resim : 2

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya'nın Nürnberg kentinde dünyaya geldi. Serkan Çayoğlu, baba tarafından aslen Giresun Alucralıdır, anne tarafından Gümüşhane Şiranlıdır.

Lisans eğitimini Almanya'da Erlangen Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamladı. Önceleri modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yöneldi. Ümit Çırak ve Dolunay Soysert'ten özel oyunculuk eğitimi aldı.

İlk olarak 2012 yılında 'Kuzey Güney' dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un oynadığı karakterin İtalya'dan gelen arkadaşı rolüyle ekranlarda yer aldı.

2013 yılında Şarkıcı Hande Yener'in 'Ya Ya Ya' klibinde oynadı.

2014-2015 yılları arasında 'Kiraz Mevsimi' dizisinde 'Ayaz Dinçer' rolünü canlandırdı.

2016 yılında oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile birlikte İtalya'da 'Verissimo', ardından tek başına 'C Est Per Postaya' programlarına katıldı.

2018 yılında 'Börü' dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

2021 yılında TRT 1'de ekranlara gelen 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde Ankaralı karakteriyle boy gösterdi.

Serkan Çayoğlu 1.88 metre boyunda, 85 kilo ve ikizler burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Serkan Çayoğlu Kıbrıs Zafere Doğru Kıbrıs Zafere Doğru dizisi haberleri TRT 1 TRT 1 dizileri dizi dizi haberleri