Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'i tehdit etti: 'Sen yandın!'

Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'i tehdit etti: 'Sen yandın!'

Ünlü oyuncu Hande Erçel, 4 Haziran'da 33 yaşına basacak olan sevgilisi Kerem Bürsin için rol aldıkları dizinin setinde erken doğum günü organizasyonu düzenledi. Ancak Erçel, o paylaşımıyla sevgilisinden büyük tehdit aldı.

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı dolu dizgin devam ediyor.

Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'i tehdit etti: 'Sen yandın!' - Resim : 1

Önceki gün rol aldıkları dizi 'Sen Çal Kapımı'nın setinde sevgilisine sürpriz doğum günü partisi hazırlayan Hande Erçel, diğer sürpriziyle sevgilisini kızdırdı. 

Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'i tehdit etti: 'Sen yandın!' - Resim : 2

Fotoğraf çekindikleri esnada pastayı sevgilisinin yüzüne süren Erçel o anları ‘daha yeni başlıyoruz’ sözleriyle paylaştı.

Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'i tehdit etti: 'Sen yandın!' - Resim : 3

Ünlü oyuncu sevgilisinin yayınladığı karelerin ardından Erçel'i tehdit etti. Bürsin, Hande Erçel’in sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğrafı alıntılayarak kendi hesabında "Sen var ya sen… Yandın sen!" notu ile yayınladı.

Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'i tehdit etti: 'Sen yandın!' - Resim : 4

"İŞ ARKADAŞLIĞI AŞKA DÖNÜŞTÜ"

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Hande Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Erçel, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü" ifadelerini kullanmıştı.

Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'i tehdit etti: 'Sen yandın!' - Resim : 5

Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin aşkları belgelenmişti.

Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'i tehdit etti: 'Sen yandın!' - Resim : 6

Erçel ve Bürsin, Maldivler'den dönerken havalimanında hayranları tarafından el ele yakalanmıştı. Çiftin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Sen Çal Kapımı Kerem Bursin sosyal medya