Kerem Bürsin, kalbini sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'a mı kaptırdı?

Kerem Bürsin Duygu Özarslan
Kerem Bürsin, kalbini sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'a mı kaptırdı?

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişkisini bitiren Kerem Bürsin'in sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Serenay Sarıkaya ile ilişkisini noktalayan Kerem Bürsin'in adı fenomen Duygu Özaslan ile anılıyor. İddiaya göre, Kerem Bürsin, Duygu Özaslan ile aşk yaşıyor.

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının haberine göre; Serenay Sarıkaya ile olan ayrılığının ardından hayatına kimseyi almayan Kerem Bürsin yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun aşk yaşadığı isim ise fenomen Duygu Özaslan. 

Kerem Bürsin, kalbini sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'a mı kaptırdı? - Resim : 1

YENİ SEVGİLİSİ SERENAY'A BENZETİLDİ

Kerem Bürsin'in yeni sevgilisini, eski aşkı Serenay Sarıkaya'ya benzetenlerin sayısı bir hayli fazla. Henüz ciddi bir ilişki yaşamaya hazır olmadığı için kameralar karşısına çıkmadığı öğrenilen oyuncunun, ne zaman bir açıklama yapacağı da henüz merak konusu.

Duygu Özarslan aşk iddialarını ilk kez açıkladı!

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı okuyan Duygu Özaslan, popüler bir sosyal medya fenomeni. Hobi olarak yaptığı Vlog'lardan sonra ülkenin en büyük kadın fenomenleri arasında yer alan Duygu Özaslan, yaklaşık 1.5 milyon aboneye sahip.

Kerem Bursin Duygu Özaslan Kerem Bürsin sevgili Serenay Sarıkaya