Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi?

Magazin Haberleri
Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi?

Dizi setinde tanışıp, sevgili olduğu Hande Erçel ile birlikteliği sonra eren Kerem Bürsin hakkında çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. 2014 yılında ilişkilerini noktalayan Yağmur Tanrısevsin ile ünlü oyuncunun sosyal medyada takipleşmesi, akıllara "Aşk yeniden mi?" sorusunu getirdi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel’den ayrılan Kerem Bürsin’in aşk hayatındaki hareketlilik dikkat çekmeye devam ediyor.

Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi? - Resim : 1

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı Hande Erçel ile yollarını ayıran Kerem Bürsin, flaş bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Dün ünlü spor spikeri Elif Gökalp ile aşk yaşadığı iddialarını net bir dille reddeden ünlü oyuncu, bu kez eski aşkıyla gündemde.

Kısa bir süre önce ayrılık haberleriyle gündeme gelen Kerem Bürsin’in eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile Twitter’da takipleşmesi kafaları karıştırdı.

Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi? - Resim : 3

DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU

2013-2014 yıllarında yayınlanan ve fenomen olan 'Güneşi Beklerken' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ikilinin, Twitter'da yeniden takipleşmesi hayranlarını sevindirdi.

Bir yıl birlikte olan oyuncular, 2014 yılında ilişkilerini noktalamıştı. O dönem evlenecekleri konuşulan çiftin, başka projelerde yer almaları nedeniyle birbirlerine zaman ayıramadıkları için ayrıldığı iddia edilmişti.
Tanrısevsin ve Bürsin'in takipleşmesi, "Aşk yeniden mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak: Haber Global TV

Kerem Bursin Yağmur Tanrısevsin Hande Erçel magazin magazin haberleri