Kerem Bürsin cephesinden Elif Gökalp açıklaması

Magazin Haberleri
Kerem Bürsin cephesinden Elif Gökalp açıklaması

Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bürsin, sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Kerem Bürsin cephesinden Elif Gökalp iddialarına açıklama geldi.

Hande Erçel ile yaşadıkları ilişkinin sona ermesinin ardından ismi başka isimler ile anılmaya başlanan Kerem Bürsin, son olarak Elif Gökalp haberleriyle gündeme gelmişti.

Hande Erçel'den menajerinin isteği doğrultusunda ayrıldığı haberleriyle de gündeme gelen Kerem Bürsin cephesinden, çıkan tüm bu haberler ile ilgili ilk açıklama geldi.

"DÜNYANIN VE ÜLKEMİZİN GEÇTİĞİ BU SANCILI SÜREÇTE..."

Kerem Bürsin'in bağlı olduğu menajerlik şirketi konu hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız.

Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir.

Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem'in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zaman ki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz..."

Kaynak: Haber Global TV

Kerem Bursin Hande Erçel