Kendini eve kapattığı iddia ediliyordu... Yeşilçam efsanesi Harika Avcı yıllar sonra görüntülendi!

Magazin Haberleri
Kendini eve kapattığı iddia ediliyordu... Yeşilçam efsanesi Harika Avcı yıllar sonra görüntülendi!

Yeşilçam'a damga vuran oyuncular arasında yer alan Harika Avcı'nın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği konuşuluyordu. Yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Harika Avcı görüntülendi.

Yıllardır gözlerden uzak yaşayan Yeşilçam efsanesi Harika Avcı, sağlık sorunları ve yaşam tarzıyla gündeme geldi. Siroz teşhisi konulduğu ve tedaviyi reddederek aylardır kimseyle görüşmediği söylenen Harika Avcı, yıllar sonra görüntülendi.

Kendini eve kapattığı iddia ediliyordu... Yeşilçam efsanesi Harika Avcı yıllar sonra görüntülendi! - Resim : 1
DepoPhotos

HARİKA AVCI: "YILLAR SONRA KONUŞTU: İYİYİM, BOMBA GİBİYİM"

2. Sayfa'nın haberine göre, kameralardan uzak bir hayat yaşayan Harika Avcı, 6 aydır kirasını ödeyemediği iddia edilen Bakırköy'deki evinin önünde görüntülendi. Sağlık durumun iyi olduğunu söyleyen Harika Avcı, "İyiyim, bomba gibiyim" derken kirasını ödemediği iddiasını da yalanladı. Avcı, "Yakın zamanda abinizi kaybetmişsiniz, başınız sağ olsun" sorusu üzerine de "Abim hayatta, yok öyle bir şey" ifadelerini kullandı. Ancak Avcı'nın komşuları ve esnaflar, sanatçının abisinin vefat ettiğini naaşının da evden çıkarıldığını söyledi.

Kendini eve kapattığı iddia ediliyordu... Yeşilçam efsanesi Harika Avcı yıllar sonra görüntülendi! - Resim : 2

BOMBA İDDİA: EVİ ÇÖP EVE DÖNÜŞTÜ

Harika Avcı'nın ev sahibi ise "Kendisinden haber alamayınca kapıcıdan gidip bakmasını istedik. Telefonu kapalı, kapıcılara da kapıyı açmadı. Biz de karakola ve savcılığa gittik. Arama kararı çıkartarak çilingirle birlikte eve gittik. Biz eve girerken birden kapının arkasından çıkıp 'ne yapıyorsunuz, evi mi gasp ediyorsunuz' diyerek bağırdı. Sonra da kapıyı yüzümüze kapattı" şeklinde konuştu. Avcı'nın evinin çöp eve dönüştüğü de söylenenler arasında.

Kaynak: Haber Global TV

Harika Avcı magazin haberleri