Yeşilçam efsanesi Harika Avcı hakkında korkutan iddia: Yaşamına son vermek isterken yakalandı

Yeşilçam Magazin Haberleri
Yeşilçam efsanesi Harika Avcı hakkında korkutan iddia: Yaşamına son vermek isterken yakalandı

Yıllardır gözlerden uzak yaşayan Harika Avcı hakkında hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz hafta, siroza yakalanan Avcı'nın tedavi olmayı reddettiği öne sürülmüştü. Harika Avcı'nın şimdi de intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

Yeşilçam'ın yıldızı Harika Avcı'nın sirozla mücadele ettiği ancak tedaviyi reddettiği öne sürülmüştü. 63 yaşındaki Avcı'nın şimdi de intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

'SİLAHLA İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ'

Söylemezsem Olmaz sunucusu Bilal Özcan’ın iddiasına göre; Harika Avcı intihara teşebbüs etti. Geçtiğimiz günlerde tedavisini ve kendisine maddi yardımları reddettiği söylenen Avcı'nın, evinde "Tuvaletim geldi" diyerek masadan kalktığı ve silahla intihara teşebbüs ettiği öne sürüldü.

Yeşilçam efsanesi Harika Avcı hakkında korkutan iddia: Yaşamına son vermek isterken yakalandı - Resim : 1

"ELİNDEN SİLAHI BEN ALDIM"

Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan Onur Akay "Evine davetliydim dün akşam. Saba Tümer'in programında dediği şeyi söyledi ve masadan kalktı... Sonrasına elinde silah, kafasına dayamış olarak buldum ve elinden silahı ben aldım. Zamanında leydilik eğitimi aldı, yalılar hediye edildi. Şimdi hiçbir şeyi yok. Onu çevresindekiler bu hale getirdi" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Harika Avcı magazin haberleri Yeşilçam Onur Akay