Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ile olan evliliğini ilk kez anlattı! "4'üncü buluşmamızda aşık oldum"

Sinem Kobal Magazin Haberleri Kenan İmirzalıoğlu
Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ile olan evliliğini ilk kez anlattı! "4'üncü buluşmamızda aşık oldum"

Kenan İmirzalıoğlu, meslektaşı Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Bu birliktelikten iki kızı bulunan İmirzalıoğlu, katıldığı programda aşık olma sürecini anlattı. Ünlü oyuncu, eşi Sinem Kobal'a ilk görüşte aşık olmadığını itiraf etti.

1997 yılında Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan Kenan İmirzalıoğlu, 2016 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ile olan evliliğini ilk kez anlattı! "4'üncü buluşmamızda aşık oldum" - Resim : 1

Mutlu bir evliliği olan ve bu evlilikten iki kızı bulunan İmirzalıoğlu, katıldığı programda aşık olma sürecini anlattı. Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal'a ilk görüşte aşık olmadığını itiraf etti.

3 yıldır 'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programına konuk oldu.

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ile olan evliliğini ilk kez anlattı! "4'üncü buluşmamızda aşık oldum" - Resim : 2

Ünlü oyuncu Sinem Kobal ile evliliğini anlatan oyuncu, ilk görüşte aşık olmadığını söyledi. İmirzalıoğlu, “Aşka inanır mısın?” sorusuna şu yanıtı verdi:

"Aşka inananlardandım... Fakat ‘Artık herhalde aşk, kavak yellerinin esmeye başladığı zamanlarda olan bir şey’ diye düşünmeye başlamıştım ki, bir aşk evliliği yaptım. 40’ımdan sonra tekrar aşkla karşılaşır mıydım, hiç emin değildim. Hayatta ufkunu çok dar tutmamak lazımmış. Hayatın ne vereceği belli olmuyor. Sinem’i öncesinde de tanırdım.

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ile olan evliliğini ilk kez anlattı! "4'üncü buluşmamızda aşık oldum" - Resim : 3

Benim aşkım ilk görüşte değildi, dördüncü buluşmamızdaki sohbetimizde, o esnada, ruhtan bir çarpmaydı. ‘Bir dakika ne oluyor bana, burada başka bir şey var’ oldum. Aşk çoğaltan, şaşırtan, üreten, çok daha duygusallaştıran, çok daha güçlü kılan bir şey. İnandığın bir aşkın varsa karşında hiçbir şey duramaz.”

Kaynak: Haber Global TV

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu magazin haberleri aşk evlilik empati