Kenan İmirzalıoğlu, Ezel rolünü nasıl aldığını anlattı! 'Başka bir oyuncu olacaktı!'

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Kenan İmirzalıoğlu Dizi Haberleri
Kenan İmirzalıoğlu, Ezel rolünü nasıl aldığını anlattı! 'Başka bir oyuncu olacaktı!'

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, katıldığı bir YouTube programında, Ezel dizisiyle ilgili soruları cevapladı. Bir döneme damga vuran Ezel dizisinde Ömer karakteriyle yer alan Kenan İmirzalıoğlu, nasıl Ezel olduğunu açıkladı.

Bir döneme damga vuran dizi Ezel'de başrolde yer alan Kenan İmirzalıoğlu, Kafa TV'deki Fenomen programına katıldı. Programda Ezel'i ve Ömer'i dizinin perde arkasını anlatan İmirzalıoğlu, Ezel rolünü nasıl aldığını anlattı.

Kenan İmirzalıoğlu, Ezel rolünü nasıl aldığını anlattı! 'Başka bir oyuncu olacaktı!' - Resim : 1

Kenan İmirzalıoğlu, dizi proje aşamasındayken askerde olduğu için yapımcının başka biriyle yola devam edeceğini söyledi. Ünlü oyuncu, "O dönemde yapımcımız Kerem Çatay hem de ben askerdeydim. İletişime geçiyorlar fakat benim askerde olduğumu öğreniyorlar. 'Bir sene bekleyemeyiz. Başka biriyle yola devam edelim' diyorlar. İçlerine sinmiyor ve beni beklemeye karar veriyorlar. Ben askerden geliyorum o sırada okumuş bir arkadaşım bana söylemişti 'İlla oku bu projeyi' dedi" sözleriyle aslında Ezel'in başka bir oyuncu tarafından canlandırılabileceğini belirtti.

İmirzalıoğlu, "Benim de o sıra başka bir yapımcıyla 'beraber çalışabiliriz' gibi bir flörtüm vardı. Senaryoyu o yüzden okumak istemiyordum. Sonra senaryoyu okudum ve çok etkilendim. O yapımcı mayıs ayına kadar süre verdi. Onun senaryosu geldi, okudum. 'Hala bu. Ezel, müsaadeni istiyorum ben bu işi yapacağım' dedim. Ezel hayatıma öyle girdi" ifadelerini kullandı.

Kenan İmirzalıoğlu, Ezel rolünü nasıl aldığını anlattı! 'Başka bir oyuncu olacaktı!' - Resim : 2

“EZEL’İN TUTKULU AŞKI BENİ ETKİLEDİ”

"Ezel'in çok farklı draması, zekası vardı. Bugüne kadar Türk dizilerinde görmediğimiz bir matematikte yazılmış. Her problemle başa çıkabilecek bir adam. Güzü, zekası, becerisi olan bir adamın aşkından dolayı bir anda elinin ayağının boşalması, 'Unutamıyorum' diyerek gözlerinin dolması... Üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen, ihanete uğramasına rağmen tutkulu aşkı beni çok etkilemişti." sözleriyle Ezel'i anlattı.