Tesettüre girip oyunculuğu bırakmıştı... Kurtlar Vadisi'nin Selvi'si bakın şimdi ne yapıyor

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Tesettüre girip oyunculuğu bırakmıştı... Kurtlar Vadisi'nin Selvi'si bakın şimdi ne yapıyor

Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'yi canlandıran Fatma Büşra Ayaydın, yıllar önce oyunculuğu bırakarak maneviyata yöneldi. Tesettüre giren Ayaydın, kendi giyim markası kurdu. İşte detaylar...

2003 yılında yayınlanan ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ile Selçuk Yöntem’in yer aldığı Kurtlar Vadisi, oyuncularının değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Dizide Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'yi oynayan Fatma Büşra Ayaydın ise son haliyle gündeme geldi.

Tesettüre girip oyunculuğu bırakmıştı... Kurtlar Vadisi'nin Selvi'si bakın şimdi ne yapıyor - Resim : 1

KENDİ TESETTÜR MARKASINI KURDU

Televizyon tarihine damga vuran dizinin bir dijital platformda yayınlanacağına dair çıkan iddiaların ardından oyuncular da konuşulmaya başlandı. Diziden sonra maneviyata yönelerek tesettüre giren Fatma Büşra Ayaydın ise kameralardan uzak bir hayat yaşamaya başladı. Sosyal medya hesabını gizli şekilde kullanan Ayaydın, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak soyadını "Aslanoğlu" olarak güncelledi. Tesettür markasını kurarak satışlar yapan Ayaydın, ürünlerinin satışında mankenlik yapıyor.

Tesettüre girip oyunculuğu bırakmıştı... Kurtlar Vadisi'nin Selvi'si bakın şimdi ne yapıyor - Resim : 2

"TESETTÜRE GİRMEDEN NAMAZ KILMAYA BAŞLAMIŞTIM"

Ayaydın daha önce yaptığı bir açıklamada "Tesettüre girmeden 2-3 yıl önce namaz kılmaya başlamıştım. Oyunculuk yaparken de namaz kılıyordum. Hatta son oynadığım dizide bazı oyuncular bunu duyup bana 'Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka? Niye bir tarafı seçmiyorsun' şeklinde tepki gösterdi" demişti.

Tesettüre girip oyunculuğu bırakmıştı... Kurtlar Vadisi'nin Selvi'si bakın şimdi ne yapıyor - Resim : 3

Canan, Derman, Hatırla Sevgili ve En İyi Arkadaşım gibi projelerde yer alan 30 yaşındaki oyuncu, gelen oyunculuk tekliflerini geri çeviriyor.