Kenan Doğulu'ya büyük şok! Her ay ABD'ye vergi ödüyor

Kenan Doğulu'ya büyük şok! Her ay ABD'ye vergi ödüyor

2014 yılında oyuncu Beren Saat'le nikah masasına oturan Kenan Doğulu'nun ABD vatandaşlığının başına bela olduğu konuşuluyor. Ünlü şarkıcının, pandemi nedeniyle zorlansa da Amerikan vatandaşlığını kaybetmemek için her ay vergi ödediği iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun yıllar önce büyük çabalar sonucu elde ettiği ABD vatandaşlığının başına bela olduğu konuşuluyor.

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un, "ABD Yüklü Bir Vergi Çıkarmış" başlıklı yazısı şöyle:

"Kulağıma gelen dedikodulara göre; ABD Vergi Dairesi (IRS), Kenan Doğulu'ya yüklü bir vergi borcu çıkarmış. Meğer ABD, vatandaşlık verdiği kişilerin, kendi ülkelerindeki kazançlarından da vergi alma hakkına sahipmiş.

Artık birileri şikayet mi etti, yoksa akılları başlarına yeni mi geldi bilmiyorum ama IRS, Doğulu'nun peşine düşmüş ve vergi istemiş.

IRS, o kadar yüksek bir vergi borcu çıkarmış ki, Doğulu vergi dairesiyle anlaşıp taksit yaptırmış. Doğulu, pandeminin de etkisiyle zorlansa da vatandaşlığını kaybetmemek ve en önemlisi de ABD'ye giriş yasağı konmasın diye her ay ABD'ye vergi ödüyormuş."

ABD'de evi olan ve eşi Beren Saat ile Los Angeles'ta evlenen Kenan Doğulu'nun, ABD hükümetinin çıkardığı yüksek vergiye isyan ettiği ancak ödemekten başka bir yol bulamadığı konuşuluyor.

Kenan Doğulu'ya büyük şok! Her ay ABD'ye vergi ödüyor - Resim : 1

"YILDIZLARIN ALTINDA ÇIPLAK UYUYALIM MI?"

Ünlü oyuncu Beren Saat, geçtiğimiz ay 47 yaşına basan eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü Instagram'dan yayınladığı mesaj ile kutladı.

Bir dizi fotoğraflarını yayınlayan Saat, eşine şu sözlerle seslendi:

Serenatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyor, yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı? Plajda yalın ayak evlenelim mi? Davetiye fotoğrafımızı su altında çekelim mi? Balayına Burning Man'e gidelim mi? En büyük roller coaster'a binsek mi? Göl kenarında bir festival var, acaba? İstanbul'a uçaklar inmiyormuş gibi jazz festivaline mi gitsek? Bu gece burada çadırda mı kalsak? Albüm mü yapsak? Ben seni bana 'Hayır' demeyişlerin için sevdim en çok, iyi ki doğdun... 

Kenan Doğulu'ya büyük şok! Her ay ABD'ye vergi ödüyor - Resim : 2

Ünlü oyuncunun aşk dolu mesajı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Doğulu ise eşinin bu paylaşımına, "Aşkım... Seni çok seviyorum" ifadeleriyle yanıt verdi.

Kenan Doğulu magazin haberleri