Damla Ersubaşı'ndan estetik itirafı: "30'a iki kala tribine girdim!"

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı'dan estetik itirafı geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu, yaptırdığı estetik işlemleri tek tek açıkladı.

Oyuncu Damla Ersubaşı, şiddet gördüğü iddiasıyla işletmeci Mustafa Can Keser ile geçtiğimiz yıl anlaşmalı boşanmıştı. 

Damla Ersubaşı'ndan estetik itirafı: "30'a iki kala tribine girdim!" - Resim : 1

Ayrılık sonrasında hızla kilo vermeye başlayan ve imaj değişikliğine giden Ersubaşı, estetik yaptırdığını da açıkladı.

Damla Ersubaşı'ndan estetik itirafı: "30'a iki kala tribine girdim!" - Resim : 2

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ersubaşı, operasyon sonrası objektif karşısına geçti. 28 yaşındaki ünlü oyuncu, "Elmacık kemiğime, yanağıma, dudağıma, çeneme, burnuma dolgu yaptırdım. İstediğiniz kadar 'Dudakları dolgu' diyebilirsiniz. Doğru, yalan değil. Yaptırdım... Botoksum da var. 30'a iki kala tribine girdim" dedi. 

Damla Ersubaşı'ndan estetik itirafı: "30'a iki kala tribine girdim!" - Resim : 3

iki çocuk annesi olan Ersubaşı, "İyi ki de yaptırdım. İsteyen istediğini söyleyebilir, ben şu an böyle çok mutluyum. Yüzüm hala şiş. Tam oturması bir haftayı buluyormuş, o yüzden çok bahsetmedim size" şeklinde konuştu.

Takipçilerinin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Yüzüne neden bu kadar estetik yapıyorsun?" sorusuna, "Yüzümde sadece göz altı ışık dolgusu ve alnımda botoks var. Onu da iki ay önce yaptırdım ilk kez. Yani anlamak istemediğiniz bir şey; dudağımda dolgu yok. Burnum da estetik değil ama yaptıracağım. Özellikle burnumu..." yanıtını vermişti.

Damla Ersubaşı'ndan estetik itirafı: "30'a iki kala tribine girdim!" - Resim : 4

Damla Ersubaşı, "Burnun zaten estetikli" yorumunu yapan bir takipçisine ise, "Yok, değil. Sadece güzel photoshop yapıyorum" cevabını vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Damla Ersubaşı magazin haberleri estetik estetik haberleri Sihirli Annem sosyal medya