Kefaret 29. Bölüm Full İzle

Kefaret
Kefaret 29. Bölüm Full İzle

Kefaret dizisinin 29. bölümü Fox ekranlarında 6 Haziran 2021 Pazar günü yayınlandı. İşte merakla beklenen Kefaret dizisinin 29. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Kefaret 29. bölüm tek parça full izle.

Fox TV'de Kefaret dizisinin 29. bölümü 6 Haziran Pazar günü yayınlandı. Dizinin son bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

KEFARET 28. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sinan, Mehdi’yi tuzağa düşürür. Ayşe Hanım büyük sırrını açıklar. Zeynep, Sude’yi kaybetmemek için Selena’yı oyuna getirir. Fulya’nın Selena için başka planları vardır. Arzu bebeğini kaybetme tehlikesi geçirir. Alp, Meltem’in içindeki iyiliği ortaya çıkartmak konusunda başarısız olur…

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

KEFARET 29. BÖLÜM FULL İZLE

Kefaret dizisinin 6 Haziran günü yayınlanan 29. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

KEFARET 29. BÖLÜM FRAGMANI

dizi izle Fox Kefaret izle dizi haberleri fox dizileri kefaret dizisi kefaret son bölüm izle bedava dizi izle kefaret yeni bölüm izle