Kefaret 25. Bölüm İzle

Kefaret
Kefaret 25. Bölüm İzle

Kefaret dizisinin 25. bölümü Fox ekranlarında 9 Mayıs 2021 Pazar günü yayınlandı. İşte merakla beklenen Kefaret dizisinin 25. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Kefaret 25. bölüm tek parça full izle.

Fox TV'de Kefaret dizisinin 25. bölümü 9 Mayıs Pazar günü yayınlandı. Dizinin son bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

KEFARET 24. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Zeynep ile Sinan balayında aşk tazelerler. Arzu, Ahmet’in evinde kendine çizilen sınırların dışına çıkarak Elif’i görebilmek için büyük bir risk alır. Münevver, Kadir ile aynı yastığa baş koymakta zorlanır. Alp, Meltem’i ailesiyle tanıştırmaya karar verir. Sude’nin akrabası olduğunu iddia eden biri Sude’yi Zeynep’ten ayırmak için yeni adımlar atar.

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

KEFARET 25. BÖLÜM FULL İZLE

Kefaret dizisinin 9 Mayıs günü yayınlanan 25. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

KEFARET 25. BÖLÜM FRAGMANI

dizi izle Fox Kefaret izle dizi haberleri fox dizileri kefaret dizisi kefaret son bölüm izle bedava dizi izle kefaret yeni bölüm izle