Dünyaca ünlü şarkıcı ayak parmaklarının fotoğrafını satarak kazandığı para ile 'yok artık' dedirtti

İngiltere Magazin Haberleri Sosyal Medya
Dünyaca ünlü şarkıcı ayak parmaklarının fotoğrafını satarak kazandığı para ile 'yok artık' dedirtti

2020 yılında geçirdiği kaza sebebiyle ayağı kırılan dünyaca ünlü şarkıcı Kate Price, ayak parmaklarının fotoğraflarını çekerek 1 milyon TL'ye yakın para kazandı. Price'nin hedefi, 1 yıl içerisinde 18 milyon TL'ye yakın para kazanmak.

İngiltere'nin en ünlü şarkıcıları arasında yer alan Kaite Price, hem tatil hem de estetik ameliyatları için geldiği Türkiye'de ayağını kırması nedeniyle zor günler yaşamıştı. Ayağındaki kırık nedeniyle birçok ameliyat geçiren ve konserlere çıkamadığı için ekonomik anlamda dara düşen ünlü şarkıcı, para kazanmak için yeni bir yöntem buldu.

AYAKLARINA OLAN İLGİYİ FARK ETTİ

Ameliyatın ardından ayaklarının bazı sitelerde dolaştığını ve ayaklarına büyük ilgi gösterildiğini fark eden Kaite Price, bu durumu kazanca dönüştürmeye karar verdi. Ardından kendine ait bir sayfa açan Price, bu sayfa üzerinden ayak parmaklarının fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

Dünyaca ünlü şarkıcı ayak parmaklarının fotoğrafını satarak kazandığı para ile 'yok artık' dedirtti - Resim : 1

ŞİMDİDEN 1 MİLYON TL KAZANDI

Price, şimdiden 6.2 bin abonesi sayesinde 1 milyon TL değerinde para kazanmayı başardı. Price'nin bir sonraki hedefi, yıl sonuna kadar 1 milyon sterlin yani Türk lirasına karşılık gelen 18 milyon 411 bin TL'yi kazanmak.

 

türkiye dünya son dakika İngiltere