Kasaba Doktoru dizisinin konusu nedir? TRT 1 Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosu

Kasaba Doktoru TRT Dizi Haberleri
Kasaba Doktoru dizisinin konusu nedir? TRT 1 Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosu

Ekranların sevilen kanalı TRT 1'de yepyeni dizi geliyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Peki, TRT 1 ekranlarına gelmeye hazırlanan yeni dizi 'Kasaba Doktoru' oyuncu kadrosu nedir? Kasaba Doktoru dizisinin konusu nedir?

TRT 1 ekranlarına gelmeye hazırlanan 'Kasaba Doktoru' hikayesi ve kadro oyuncuları belli oldu. İlk tanıtım dizinin fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmeye başaran yeni dizinin hikayesi de oldukça dikkat çekici.

Arc Filmin yeni dizisi olan Kasaba Doktoru 2022 nisan ayında Trt 1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. Kasaba Doktoru Oyuncuları Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş olacak. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 6 sezon yer alan Ozan Akbaba Kasaba Doktoru dizisinde başarılı ve yetenekli bir doktor olarak karşımıza çıkacak.

KASABA DOKTORU DİZİ KONUSU

Dizide, Kemal karakterine hayat verecek Ozan Akbaba’nın başarılı bir cerrah olup büyük bir hastanede başlayan hikayesinde, travmatik bir olaydan sonra ortadan kaybolması ve sonrasında bir kasabada küçük bir hastanede yeniden işine sarılması anlatılıyor olacak.

KASABA DOKTORU DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Ozan Akbaba (Doktor Ali)

Hazal Subaşı (Doktor Leyla)

Deniz Can Aktaş (Doktor Ömer)

Vildan Atasever (Mine)

Sinan Albayrak (Yalçın)

Özgün Karaman (Bora)

Barış Yıldız (Turgut)

Sinan Demirer (İhsan)

Kasaba Doktoru dizi konusu nedir? TRT 1 dizileri Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosu Kasaba Doktoru