Kasaba Doktoru dizisi nerede çekiliyor?

Kasaba Doktoru TRT Dizi Haberleri
Kasaba Doktoru dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerini Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın birlikte paylaştığı Arda Arıgül'ün de yönetmenliğini üstlendiği Kasaba Doktoru dizisi TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Kasaba Doktoru dizisi nerede çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkmak için yayınlanmaya hazırlanan Kasaba Doktoru isimli dizinin çekimleri son hızı ile sürüyor. Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın başrollerinde bulunduğu ARC Film yapımı olan dizinin yönetmen koltuğundaysa Arda Arıgül bulunuyor. Dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan keleme alırken dizinin tanıtım fragmanını izleyen izleyiciler dizi kadrosundan nerede çekildiğine dair tüm konuları araştırmaya koyulmuş durumda.

KASABA DOKTORU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Başrollerini Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın paylaşmış olduğu Kasaba Doktoru dizisi önümüzdeki günler içerisinde TRT 1 ekranlarında izleyici karşına çıkacaktır. Dizinin nerede çekildiği de merak edilen konulardan birisi olmuş durumda.

ARC Film imzalı Kasaba Doktoru dizisinin çekimleri İstanbul’da başlamış ve burada da sürmektedir. Oyuncuların ve set çalışanlarının İstanbul merkezli olması gibi pek çok nedenden ötürü dizinin çekimleri burada yapılmaktadır. Kasaba Doktoru dizisinin çekimlerinde İstanbul’un bir çok farklı semt ve sokağı kullanılacaktır.

Kasaba Doktoru dizisi hastane nerede? sorusunun yanıtı da merak edilen diğer hususlar arasında yer alıyor. Ancak çekimleri İstanbul’da devam eden Kasaba Doktoru dizisinde yer alan hastanenin nerede olduğu bilinmemektedir.

Kasaba Doktoru dizi konusu nedir? TRT 1 dizileri Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosu kasaba doktoru dizisi nerede çekiliyor