Kardeşlerim oyuncusu Ahu Yağtu kimin için acı konuştu? Hangi dizi karakteri için 'ezilmiş' dedi? İddialı sözler

Kardeşlerim
Kardeşlerim oyuncusu Ahu Yağtu kimin için acı konuştu? Hangi dizi karakteri için 'ezilmiş' dedi? İddialı sözler

Beklentilerin üzerinde performans göstererek 2. sezon onayını alan ATV dizisi Kardeşlerim'in başrol oyuncularından Ahu Yağtu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kardeşlerim dizisinde Suzan karakterini canlandıran Ahu Yağtu, ilk sezonu 18 bölüm süren ve ikinci sezon vizesi alan diziyle ilgili konuştu. 

Yağtu'nun canlandırdığı Suzan Karakteri 34 yaşında çekici ve güzel bir kadın. Kocasında aradığı sevgi ve şefkati bulamayan Suzan, kocasının ortağıyla yasak ilişki yaşar. Ancak bu ilişki saklı kalmaz, ayrıca ilişki yaşadığı adamdan darbe üstüne darbe alır. Bu zorluklarla mücadele eden Suzan kendini keşfeder ve geçmişiyle yüzleşmeye karar verir. 

Kardeşlerim oyuncusu Ahu Yağtu kimin için acı konuştu? Hangi dizi karakteri için 'ezilmiş' dedi? İddialı sözler - Resim : 1

Ahu Yağtu, canlandırdığı Suzan karakteriyle hiçbir ortak yönü olmadığının altını çizerken "Suzan gücünü yansıtabilen bir karakter değil, ben tam tersiyim. O bastırılmış, ezilmiş, psikolojik şiddete uğramış bir kadın. Bu yüzden yansıtma sorunları yaşıyor. Suçluluk duygusuyla hareket ediyor. Bu ona dezavantaj sağladığı gibi avantaj da sağlıyor. Suzan ya  bu  durumun meyvesini yiyecek ya da daha kötü duruma düşecek. Göreceğiz" diye konuştu. 

"Hepsi pırlanta gibi"

Genç bir oyuncu kadrosuna sahip Kardeşlerim dizisinde ekiple ilgili bir sıkıntı yaşamadığını belirten Yağtu, "Hepsi pırlanta gibi. Uyum çok güzel, sinerjiyi yakaladık. Kendimi çok şanslı hissediyorum" dedi. 

Celil Nalçakan dizi haberleri Kardeşlerim dizisi ATV dizileri