Karalara bürünen Merve Boluğur, mini elbisesiyle poz verdi

Karalara bürünen Merve Boluğur, mini elbisesiyle poz verdi

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren oyuncu Merve Boluğur'un siyah mini elbisesiyle verdiği poz sosyal medyayı salladı.

Son olarak Muhteşem yüzyıl dizisinde rol alan Merve Boluğur, uzun bir süredir ekranlardan uzak olsa da, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 

Karalara bürünen Merve Boluğur, mini elbisesiyle poz verdi - Resim : 1

Oyunculuktan sonra YouTuber kimliğiyle dikkat çeken Boluğur, yakında şarkıcılığa adım atıp yeni bir albüm çıkaracağını da duyurdu.

Karalara bürünen Merve Boluğur, mini elbisesiyle poz verdi - Resim : 2

Şu sıralar yeni projeleriyle ilgili yoğun günler geçiren güzel isim, Instagram hesabından iddialı bir paylaşım daha yaptı.

Siyah mini elbisesiyle poz veren Merve Boluğur'un cesur tarzı sosyal medyayı salladı. 

Karalara bürünen Merve Boluğur, mini elbisesiyle poz verdi - Resim : 3

Merve Boluğur'un siyahlara büründüğü pozu kısa sürede yaklaşık 50 bin beğeni aldı.

"BENİM OĞLUM MELEK OLDU"

Geçtiğimiz gün 12 yıldır birlikte yaşadığı köpeği Çiko'yu kaybeden Boluğur, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Acı haberi duyurduğu gönderisinde "Ben anne olamadım ama sen benim hep çocuğumdun" ifadelerini kullanan Merve Boluğur, "Benim oğlum melek oldu. Çok zor oldu yazması belki. İnsanın çok sevdiği şeyin gitmes çok ağır. Huzura erdiğini düşünmeye çalışıyorum. Seni kendim doğurmuş gibi sevdim. Bana koşulsuz sevmeyi öğrettin. Bir gün buluşacağız bana söz verdin.”

Karalara bürünen Merve Boluğur, mini elbisesiyle poz verdi - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur merve boluğur pozlar merve boluğur fotoğraflar merve boluğur sosyal medya merve boluğur cesur pozlar Merve Boluğur haberleri