Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'den haber var!

Magazin Haberleri
Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'den haber var!

Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden Canan Ergüder, önceki gün Nişantaşı'nda hastane çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde başrol oynarken meme kanserine yakalandığını öğrenen Canan Ergüder, projeden ayrılarak tedavisine başladı. Uzun süredir tedavi gören Ergüder, önceki gün hastane çıkışı görüntülendi.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'den haber var! - Resim : 1

"GERİ DÖNMEYE ÇABA GÖSTERİYORUM"

Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncu "Tetkiklerimi yaptırdım. Kemoterapi ve radyoterapi bitti. İyiyim, sağlıklıyım" ifadelerini kullandı. Zor günleri yavaş yavaş geride bırakan oyuncu "Geri dönmeye çaba gösteriyorum. Bundan sonra altı ayda bir kontrol var. Bu biten bir süreç değil, kontrol edilen bir süreç" dedi.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'den haber var! - Resim : 2

EŞİYLE YÜRÜYÜŞE ÇIKMIŞTI

2017 yılında evlendiği Kenan Ece'den büyük destek alan Canan Ergüder, geçtiğimiz hafta Instagram hesabından eşiyle doğa yürüyüşü yaparken bir fotoğrafını paylaşmıştı. Oyuncunun "Doğanın içinde muhteşem insanlarla muhteşem sohbetler sonrası rahatlama çok çok güzel" notuyla paylaştığı fotoğrafı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Canan Ergüder Canan Ergüder sağlık durumu meme kanseri Canan Ergüder kanser Canan Ergüder son hali Canan Ergüder meme kanseri