Kanal D'nin yaz dizisi Baht Oyunu'nda savaş başlıyor

Dizi Haberleri Baht Oyunu
Kanal D'nin yaz dizisi Baht Oyunu'nda savaş başlıyor

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yaz dizisi Baht Oyunu 10. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı dizinin yeni bölümünde, Ada ve Meltem arasında savaş başlıyor.

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, 24 Ağustos Salı akşamı 10. bölümüyle ekrana gelecek.

Kanal D'nin yaz dizisi Baht Oyunu'nda savaş başlıyor - Resim : 1

Ada, Bora’nın evinde Meltem’i bornozla görünce çılgına döner. Bora’yı kıskandığını kendine bile itiraf edemeyen Ada ile Meltem arasında amansız bir yarış başlar. Bora iki kadın arasındaki savaşın ortasında kalır. 

Kanal D'nin yaz dizisi Baht Oyunu'nda savaş başlıyor - Resim : 2

Ada, Meltem’i yıldırmak için kurduğu plana Tuğçe’yi dahil eder. Ada’nın planı işler ve ikili Meltem’i şirketten uzak tutmanın bir yolunu bulur. Ada ve Tuğçe’nin çabaları Rüzgar’ın da dikkatinden kaçmaz. Rüzgar, Tuğçe’nin Meltem’e öfkesinin sebebini sorgulamaya başlar. 

Ada, Meltem’e dair iz sürerken yanıbaşında Bora’yı bulur. Bora, Meltem konusundaki şüphelerini gidermek için Ada’yla birlikte hareket eder. 

Kanal D'nin yaz dizisi Baht Oyunu'nda savaş başlıyor - Resim : 3

Ada, Meltem’in foyasını ortaya çıkaracak deliller bulur ve delilleri Bora ile paylaşır. Sonunda Bora’yı ikna etmeyi başardığını düşünürken işlerin daha da karışacağından habersizdir. 

Kanal D'nin yaz dizisi Baht Oyunu'nda savaş başlıyor - Resim : 4

BAHT OYUNU 10. BÖLÜM 2. FRAGMAN

‘Baht Oyunu’, yeni bölümleriyle her salı saat 20.00'de Kanal D'de...

BAHT OYUNU DİZİSİ KONUSU

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

BAHT OYUNU DİZİSİ OYUNCULARI 

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D'de! Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Kanal D'nin yaz dizisi Baht Oyunu'nda savaş başlıyor - Resim : 5

BAHT OYUNU 9. BÖLÜM ÖZETİ

Ada, yerini kaybetmek istemeyince, Tuğçe ile güçlerini birleştirerek asistan adaylarını elemeyi başarır ancak aniden ortaya çıkan sürpriz bir aday tüm planlarını bozar. Bora’nın çocukluk arkadaşı Meltem, asistan göreviyle işe başlar. Meltem ve Bora’nın samimiyeti Ada’yı çileden çıkarırken, Meltem’in şüpheli tavırlarını fark eden Ada, durumu Tuğçe’ye açıp yardım ister.Ada ve Tuğçe, Meltem’i takibe alıp bir açığını yakalamaya çalışır. Ada, Bora’yı Meltem konusunda uyarır ancak Bora, Ada’nın kıskançlık ettiğini düşünür. Bunun üzerine Ada, Meltem’in gerçek yüzünü Bora’ya göstermek için kolları sıvar.

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri baht oyunu baht oyunu dizisi Baht Oyunu dizisi konusu Baht Oyunu 9. bölüm özeti Aytaç Şaşmaz Cemre Baysel