Baht Oyunu 9. Bölüm Full İzle

Baht Oyunu
Baht Oyunu 9. Bölüm Full İzle

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nun 9. bölümü 17 Ağustos Salı günü yayınlandı. Dizi biter bitmez internete yüklendi. Baht Oyunu'nun 9. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Baht Oyunu 9. Bölüm İzle.

Baht Oyunu dizisinin 9. bölümü Kanal D'de 17 Ağustos Salı günü yayınlandı.

Baht Oyunu 9. Bölümün konusu

Ada iz peşinde. Ada, Bora'nın arkasından dönen oyunları öğreniyor!

Baht Oyunu 8. Bölümde ne olmuştu?

Ada Bora’ya söylediği yalanı açıklıyor. Böyle bir yalanı kabul edemeyen Bora, Ada’yı bir daha görmek istemediğini söyleyince ipler iyice kopuyor. Ada, Bora’dan duyduğu sözlerin ağırlığıyla yeniden şirkete girip Bora’ya kendisini kanıtlamak ister. Şirkete dönmek için de Rüzgar’la konuşur. Rüzgar, Ada’ya yardım etmekten başka çaresi olmadığı için soluğu Tuğçe’nin yanında alır. Rüzgar hangi bahaneyle Tuğçe’den Ada’yı işe geri almasını isteyecektir?

Ada, herkesi şaşkına çeviren bir görevle şirkete geri döner. Otoritesinin zedelenmesinden rahatsız olan Bora, Ada’yı zorlamaya niyetlidir. Tuğçe’yle ikisine imkânsız bir görev verir. Ünlü pop ikonu Kuzey Batı’yla röportaj yapmazlarsa ikisi de işinden olacaktır. Ada bir yandan verilen görevi yerine getirmeye uğraşırken diğer yandan içinde Rüzgar’la isimlerinin yazdığı yüzüğü aramaya koyulur.

Ada ve Tuğçe, Kuzey Batı röportajına dair planlarını devreye sokarlar. Kuzey’i şirkette gören Bora şaşkındır. Bora, Kuzey’in Ada’ya gösterdiği yakınlığa dair rahatsızlığını gizleyemez. 

Baht Oyunu dizisinin konusu

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

Oyuncu kadrosu

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D'de! Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu 9. Bölüm İzle

Kanal D'de yayınlanan Baht Oyunu dizisinin 17 Ağustos günü yayınlanan 9. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Kanal D Baht Oyunu son bölüm izle dizi izle baht oyunu dizisi dizi haberleri kanal d dizileri Baht Oyunu izle baht oyunu Baht Oyunu tek parça full izle Baht Oyunu yeni bölüm izle