Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma’da reyting krizi! Yollar ayrıldı!

Ece Üner
Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma’da reyting krizi! Yollar ayrıldı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma programının reytinglerde beklenen başarıyı gösterememesi kriz çıkardı.

Deneyimli sunucu Ece Üner'in sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma programında işler yolunda gitmiyor.

YOLLAR AYRILDI

Haber İskelesi’nde yer alan habere göre; Show TV Ana Haber sunuculuğunu bıraktıktan sonra yeni programında birçok krizi yaşayan deneyimli sunucu reytinglerde beklenen başarıyı bir türlü yakalayamadı. Kanal D yönetimi de radikal bir karar alarak faturayı programın yapımcısı Bloom Medya’ya kesti.

‘En iyi Haber Sunucusu’ ödülü alan Ece Üner‘in Kanal D ekranlarındaki başarısızlığının yapımcısı Bloom Medya bünyesinde oluşturulan ekipten kaynaklandığı iddia ediliyordu. Bu iddialar karşısında Kanal D yönetimi de, Ece Üner ile Susma’nın yapımcısı Bloom Medya ile yolları ayırarak programı PH Yapım'a verdi.

 


 Ece Üner ile Susma bundan böyle PH Yapım bünyesinde yayın hayatına devam edecek. PH Yapım aynı zamanda, Kanal D'de yayınlanan Hakan Ural ile Nur Tuğba Algül Namlı’nın sunduğu ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının da yapımcısı.

Kaynak: Haber Global TV

ece üner