Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den haber var! 'Dua ve enerjinizi eksik etmeyin'

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den haber var! 'Dua ve enerjinizi eksik etmeyin'

Koronavirüsü yendikten sonra hastaneden taburcu olan Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen, sosyal medya hesabından ailesine ve hayranlarına teşekkür etti.

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sadakatsiz’de rol alan Burak Sergen, bir buçuk ay önce evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu uzun zamandır yoğun bakımda tedavi altındaydı. Ünlü oyuncu koronavirüsü atlattı.

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den haber var! 'Dua ve enerjinizi eksik etmeyin' - Resim : 1

Geçtiğimiz gün hastaneden taburcu olan Sergen, "45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum. 12 günlük bir uyuma sürem vardı, hiç hatırlamıyorum 12 gün sonra kalktım" açıklamasını yaptı.

"İYİ Kİ VARSINIZ"

Geçirdiği zorlu sürecin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Sergen, "Hepinize ne kadar teşekkür etsem az... Ailem, nişanlım, oğlum, setteki güzel dostlarım, sevenlerim, menajerim, tanıdığım tanımadığım herkes dualarınızı esirgemediğiniz. Hep güzel enerjiler gönderdiğiniz için size minnet borçluyum... Hep birlikte sağlıklı ve güzel günlere... Eksik olmayın. Ve hep yanımda olan ben uyurken nişanlıma oğluma aileme desteğini esirgemeyen dostlarıma isimleri tek tek yazamadığım için affınıza sığınıyorum Teşekkürlerim minnetim çok fazla... İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den haber var! 'Dua ve enerjinizi eksik etmeyin' - Resim : 2

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den haber var! 'Dua ve enerjinizi eksik etmeyin' - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizi haberleri Burak Sergen sosyal medya burak sergen'in sağlık durumu nasıl