Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'e 100 bin euroluk teklif! Tüm sırları ifşa ederse…

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'e 100 bin euroluk teklif! Tüm sırları ifşa ederse…

Ünlü popçu Mustafa Sandal ile yaklaşık üç yıl önce yollarını ayıran Emina Jahovic'e Türkiye'deki bir yayınevi kitap teklifi yaptı. 10 yıllık evliliklerinin detaylarını ve boşanma nedenini kitabında anlatması istenen Jahovic'in bunun karşılığında tam 100 bin euro kazanacağı iddia edildi.

2008 yılında büyük bir aşkla evlenen Emina Jahovic, Mustafa Sandal çifti, 2018'de yollarını ayırmıştı. Mustafa Sandal, boşanma protokülüne göre; eşine ayda 15 bin TL, oğullarına da 10 bin TL nafaka ödemeyi kabul etmişti. Ancak Mustafa Sandal, aylık 25 bin TL’lik nafakayı ödemediği için eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic’le karşı karşıya geldi. 

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'e 100 bin euroluk teklif! Tüm sırları ifşa ederse… - Resim : 1

Sandal hakkında aylık 25 bin lira olan nafakayı 26 aydır ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlatan Emina, ülkesi Sırbistan'daki gazetelere şu demeci vermişti: "Bana nafaka borcu 73 bin 500 Euro. Davamın arkasındayım ve mahkemede sadece kendim için değil benimle aynı durumda olan boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum." 

Bu çıkışıyla polemik yaratan Emina Jahovic'e şimdi de Türkiye'deki bir yayınevi, kitap teklifi yaptı. 

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'e 100 bin euroluk teklif! Tüm sırları ifşa ederse… - Resim : 2

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Mustafa Sandal'la evliliği ve sır gibi saklanan boşanma nedenlerini anlatması istenen Sırp güzele karşılığında da 100 bin euro teklif edildi.

Emina Jahovic, özel hayatıyla ilgili sırları ifşa etmeyi kabul ederse tam 1 milyon TL'nin sahibi olacak.

Mustafa Sandal Emina Jahovic magazin haberleri