Sadakatsiz dizisine Cemal Hünal'ın ardından bir bomba transfer daha

Sadakatsiz
Sadakatsiz dizisine Cemal Hünal'ın ardından bir bomba transfer daha

Survivor'dan sakatlığı nedeniyle erken elenen oyuncu Cemal Hünal'ı kadrosuna dahil eden Sadakatsiz dizisine Çok Güzel Haraketler Bunlar'ın yıldızı da katıldı.

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz senaryosuyla olduğu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk gibi başarılı oyuncuların başrolleri paylaştığı diziye Cemal Hünal'ın dahil olması büyük ses getirmişti. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Reyting rekormeni dizinin oyuncu kadrosuna, Çok Güzel Hareketler Bunlar'da başarılı oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Aydan Taş dahil oldu. 39 yaşındaki oyuncu, Sadakatsiz'de Didem karakterini canlandıracak. 

Sadakatsiz dizisine Cemal Hünal'ın ardından bir bomba transfer daha - Resim : 1

Taş'ın hikayeye dahil olmasıyla senaryonun nasıl gelişeceği merak konusu oldu.

Sadakatsiz dizisi bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de!

SADAKATSİZ'DE DENGELER DEĞİŞECEK

Sadakatsiz'in merakla beklenen 19. bölümünden yayınlanan 2. fragmanda Cemal Hünal'ın canlandırdığı Sinan Taşkın karateri ortaya çıktı. 

Sadakatsiz dizisine Cemal Hünal'ın ardından bir bomba transfer daha - Resim : 2

Asya'nın arkadaşı Sinan, yıllar sonra Tekirdağ'a Asya'yı görmeye geliyor. Aniden çıkan bu misafir Asya'yı oldukça mutlu ediyor ve Sinan'nın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul’a gidiyor.

Volkan ise oğlu Ali'yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına dönüyor ve İstanbul'a Asya ve Sinan'ın yemek yediği otele baskın yapıyor.

“ARTIK ASYA’YA DÖNEBİLİRSİN”

Asya'ya hesap soran Volkan'dan rahatsız olan Sinan tepki gösteriyor ve ikili arasında yumruklu kavga çıkıyor.

Kavga sonrası perişan halde evine dönen Volkan ise ikinci kez yıkılıyor. Yatak odalarına "Artık Asya'ya dönebilirsin" yazılı bir not bırakan Derin, Volkan'ı terk ediyor. 

SADAKATSİZ 19. BÖLÜM 2. FRAGMAN 

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi haberleri Çok Güzel Hareketler Bunlar dizi haberleri