Masumiyet'in başrol oyuncusu Deniz Çakır dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti

Masumiyet
Masumiyet'in başrol oyuncusu Deniz Çakır dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti

FOX TV'nin iddialı dizileri arasında gösterilen Masumiyet'le ekrana dönmeye hazırlanan Deniz Çakır, geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülendi. Yeni dizisi için heyecanlı olduğunu belirten Çakır, derin dekolteli kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

İki yıl önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılığıyla çok konuşulan ünlü oyuncu Deniz Çakır, Gold Filmin yapımcılığını üstlendiği Masumiyet dizisiyle ekrana dönüyor. 

Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ gibi usta isimlerle kamera karşısına geçen Çakır, Etiler'de bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Yeni dizisi için heyecanlı olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Bir süredir sadece diziye odaklanmış durumdayım" dedi.

Masumiyet'in başrol oyuncusu Deniz Çakır dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti - Resim : 1

Sık sık saç modelini değiştiren Çakır'ın alışveriş için tercih ettiği derin dekolteli elbisesi ise dikkat çekti. 

Masumiyet'in başrol oyuncusu Deniz Çakır dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti - Resim : 2

SETTE KRİZ YARATTI

Masumiyet dizisi yayınlanmaya başlamadan önce sette yaşanan krizlerle gündeme geldi. İddiaya göre, Çakır kendi karavanını küçük buldu ve rol arkadaşı Serkan Tütüncü ile İlayda Alişan’ın beraber kullandığı karavana yerleşti.

Bu durum iki genç oyuncunun Deniz Çakır’a tepki göstermesine neden oldu.

Yaşı 19 adıyla yola çıkması planlanan dizinin ‘Masumiyet’ olarak değişmesi de dikkat çekmişti. 

Masumiyet'in başrol oyuncusu Deniz Çakır dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti - Resim : 3

MASUMİYET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Kaynak: Haber Global TV

Masumiyet dizisi Masumiyet dizisi haberleri Etiler