Camdaki Kız'ın sezon finali tarihi belli oldu

Dizi Haberleri Camdaki Kız
Camdaki Kız'ın sezon finali tarihi belli oldu

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Tamer Levent'in başrolleri paylaştığı Camdaki Kız dizisinin sezon finali tarihi belli oldu.

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında buluşan Camdaki Kız dizisinin sezon final tarihi belli oldu.

Güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken dizi, 10 Haziran Perşembe akşamı 9. bölümüyle sezon finali yapacak. 

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın son bölümü yine nefes kesti.

Camdaki Kız'ın sezon finali tarihi belli oldu - Resim : 1

Camdaki Kız son bölümde, Nalan'ın ölümden dönmesi herkesi sevindirdi. Rafet Bey ve ailesinden yalan söyledikleri için özür dileyen Adil İpekoğlu, kızının bu hale nasıl geldiği merak etti. Nalan’ı bunları annesinin yapıp yampadığı konusunda sıkıştıran Adil Bey, istediği cevabı alamasa da Feride’yi yaptıklarına bir son vermesi konusunda uyardı.

Camdaki Kız'ın sezon finali tarihi belli oldu - Resim : 2

Nalan'ın evde zorluklar yaşadığını fark eden Muzo, babasından düğün hazırlıklarını hızlandırmasını istedi. Koroğlu ailesi, Nalan ve Sedat'ın bir an önce dünyaevine girmesi için hazırlıklara başladı. Düğün organizasyonunda bir araya gelen aileleri bir sürpriz bekliyordu.

Camdaki Kız'ın sezon finali tarihi belli oldu - Resim : 3

Sedat'ı Nalan'dan kıskanan Cana, otelde düzenlenen toplantıya zorla da olsa dahil oldu. Cana hazırlıklar sırasında sevgilisiyle Nalan’ı dans ederken görünce hamlesini yaptı.

Camdaki Kız'ın sezon finali tarihi belli oldu - Resim : 4

"SEDAT'LA 7 YILDIR BİRLİKTEYİZ"

O sırada Feride’yi tuvalete giderken yakalayan Cana, “Hislerinizde haklıydınız Feride Hanım, biz Sedat’la 7 senedir beraberiz” dedi. Bu sözler ve 'Feride şimdi ne yapacak?' sorusu sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haber Global TV

kanal d dizileri Camdaki Kız Camdaki Kız ne zaman final yapacak Camdaki Kız 9. bölüm Camdaki Kız 9. bölüm sezon finali Camdaki Kız son bölümde neler oldu dizi dizi haberleri