Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sedat ve Nalan dudak dudağa

Dizi Haberleri Camdaki Kız
Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sedat ve Nalan dudak dudağa

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolleri paylaştığı dizinin yeni bölümüne Nalan ve Sedat'ın romantik anları damga vuracak.

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın bu hafta ekranlara gelecek olan yeni bölümünde Sedat'tan Nalan'a beklenmedik bir teklif gelir. Yıldırım nikahıyla kimseye danışmadan evlenelim diyen Sedat'ın bu teklifi Nalan'ın kafasını kurcalar. Peki Nalan'ın yanıtı ne olacak?

Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sedat ve Nalan dudak dudağa - Resim : 1

SEDAT'TAN NALAN'A BEKLENMEYEN TEKLİF

Aşk şarhoşluğu yaşayan ve sürekli Sedat ile vakit geçirmek isteyen Nalan cesaretini toplayarak Sedat'ın dudaklarına yapışır. Fragmana damgasını vuran sahnede ise Feride'nin Nalan'a "Bunun hesabını öyle bir soracağım ki. Bugünü asla unutmayacaksın" demesi ile herkesi şerriden korkutur.

Öte yandan baş başa yemek yemek yedikleri esnada çıkan Sedat'tan Nalan'a beklenmedik bir teklif gelir. Sedat, "Yıldırım nikahı ile evlensek mi? Kimseye bir şey söylemeden, hesap vermeden" der. Duydukları karşısında şoke olan Nalan'ın ne cevap vereceği ise izleyici tarafından büyük merak konusu oldu.

Camdaki Kız 6. bölümü 20 Mayıs perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak.

CAMDAKİ KIZ 6. BÖLÜM 2. FRAGMAN 

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Kaynak: Haber Global TV

kanal d dizileri Camdaki Kız camdaki kız 6 bölüm izle camdaki kız 6. bölüm Burcu Biricik Feyyaz Şerifoğlu