Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu: Gerçek hayatta düşmanımla aşk yaşamam!

Emanet
Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu: Gerçek hayatta düşmanımla aşk yaşamam!

Emanet dizisinin parlayan yıldızı, birçoğunuzun sevecen, cefakar ve masum Seher'i... Genç yaşında kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkarken, ilgi uyandırıyor ve izleyenleri etkilemeyi başarıyor. Peki, Sıla Türkoğlu kimdir? Yakından bakalım...

Karamel Yapım'ın Kanal 7 için çektiği Emanet dizisi başarısıyla dikkat çekiyor. Günlük yayınlanan dizi güçlü rakiplerini geride bırakırken, başrol oyuncuları da merak konusu oldu. 

Emanet dizisindeki performansıyla adından söz ettiren genç yıldız Sıla Türkoğlu, Haber Global'e konuştu. 

Emanet’te rol almaya nasıl karar verdiniz?

Senaryoyu ilk okuduğum anda Seher’e ruh vermeyi çok istedim. Bu yolun bu kadar zor fakat bir o kadar da güzel olduğunu tahmin edememişim. Ekibimizle gece gündüz, demeden çalışıyoruz. Seyircilerimiz bizim en güçlü motivasyon kaynaklarımızdan bir tanesi. Onların ilgisinin karşılığını vermek için ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. 

“DUYGULARIMDAN KORKMAM”

Dizideki gibi bir aşkın içinde olmayı ister miydiniz? 

Büyük konuşmamak gerek ama gerçek hayatta düşman olduğum, savaştığım birisiyle aşk yaşamam. Her şeyin saf ve temiz duygularla işlenmesi elbette güzel ama ben ikili ilişkilerde açık konuşulmasından yanayım. Duygularımı gizlemem ve onları yaşamaktan korkmam.

Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu: Gerçek hayatta düşmanımla aşk yaşamam! - Resim : 1

Dizideki partneriniz Halil İbrahim Ceyhan’la aşk yaşadığınız iddia edildi… Dizi aşkı gerçek mi oldu?

Güzel sahnelerle konuşulmak yerine, özel hayatlarımızla konuşulmak beni üzüyor. Biz sadece işimizle ilgileniyoruz. 

Sadece hayranlarınızı değil, kendinizi bile şaşırtan bir özelliğiniz var mı?

Profesyonel olarak eğitim almama rağmen söylediğim türkülerin beğenilmesi beni çok şaşırtıyor. 

Dizi başlamadan önce böyle bir ilgi bekliyor muydunuz? 

Günlük dizi formatıyla daha önce tanışmış olmanın verdiği bir beklentim vardı ama Emanet bana bambaşka duygular tattırıyor. Acımız, mutluluğumuz her şeyimiz gerçek hayattan… Seher içimizden bir kadın aslında. Çoğu kadın fiziksel olmasa bile maalesef ki psikolojik şiddete maruz kalmıştır. Seyircimiz de kendinden bir şey yakaladığı için sanırım bizi bu kadar destekliyor. Acımıza, mutluluğumuza da ortak oluyor.   

Canlandırdığınız Seher karakterine ne söylemek istersiniz?

Canım Seher’e Oruç Aruoba vesilesiyle bir şey söylemek istiyorum; “Ateş yakabileceği her şeyi yakana dek yanar, sonra söner. Yanıyorsak bir gün sönmek için yanıyoruz. Her şey muhakkak biter. Umut daima var. Vazgeçmemeli.” 

Seher ve Yaman kavuşacak mı? Ufukta mutlu son görünüyor mu?

Derdi veren dermanı da verir. Ben güzel şeyler olacağına inanıyorum ama spoiler veremem. Mutlu son olmasın, mutlu sonsuz olsun.

EMANET'İN KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde düşmanlığın yanı sıra bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Kaynak: Web Özel

Sıla Türkoğlu Emanet dizisi dizi haberleri Sıla Türkoğlu kimdir