Kalp Yarası dizisinin yıldızı Gökhan Alkan hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı

Kalp Yarası dizisinin yıldızı Gökhan Alkan hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı

atv'nin yeni yaz dizisi Kalp Yarası'nda başrollerde yer alacak olan Gökhan Alkan hakkında bilinmeyen gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Gökhan Alkan, yakında atv'de başlayacak 'Kalp Yarası' adlı diziyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Kalp Yarası dizisinin yıldızı Gökhan Alkan hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

SETTEN İLK KARELER GELDİ

Yeni dizisinde canlandıracağı karakter merak konusu olan Alkan, sette at bindiği esnada çekilmiş karelerini sevenleriyle paylaştı. Alkan'ın bu karelerine beğeni yağdı.

Öte yandan ünlü oyuncu hakkında çok fazla bilinmeyen gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.

Kalp Yarası dizisinin yıldızı Gökhan Alkan hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı - Resim : 2

HAYRANLARI BU GERÇEĞİ BİLMİYORDU

Alkan, Kocaeli Üniversitesi Otomotiv mühendisliğinden mezun olmuş. İlerleyen süreçte fikir değiştiren Alkan, oyunculuğa yönelmiş. Oyunculuk eğitimini ise MSM Actor Studio'da almış. 

Gökhan Alkan bugüne kadar; Kocamım Ailesi, Yasak Elma, Kalp Atışı ve Herşey Yolunda Merkez gibi sevilen projelerde rol aldı.

Kalp Yarası dizisinin yıldızı Gökhan Alkan hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı - Resim : 3

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987 tarihinde göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği bölümünün tamamladı.

Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da alan Alkan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 yıl görev aldı. Burada şiir, güfte, reklam seslendirmesi, şan ve solfej gibi eğitimlerle kendini geliştirdi. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şah Tahmasb karakteriyle televizyon dünyasına adım attı.

Sonrasında bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurdu. Profesyonel spor yapan oyuncu, 2016 yılında Seviyor Sevmiyor dizisiyle Güney Kore'de düzenlenen APAN (Asia Pasific Actors Network) Star Awards Özel Ödülü'nün sahibi oldu. "Kalp Atışı" adlı dizide başrolü paylaştığı Öykü Karayel ile birlikte 2017 yılında Altın Kelebek en iyi dizi çifti ödülünü kazandı.

Gökhan Alkan, 1.88 cm boyunda ve 85 kilogramdır.

Kaynak: Haber Global TV

Gökhan Alkan Kalp Yarası dizisi