Cem Yılmaz'dan Çağan Irmak'a film önerisi!

Cem Yılmaz
Cem Yılmaz'dan Çağan Irmak'a film önerisi!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini güldürdü. Yönetmen Can Yılmaz'a "Film önerisi: Abim ve Ben" mesajı gönderen Yılmaz'ın esprili gönderisi binlerce beğeni aldı.

Şu sıralar Netflix için çekeceği Erşan Kuneri dizisinin hazırlıklarını yürüten Cem Yılmaz, magazin gündeminden düşmüyor. 

Cem Yılmaz'dan Çağan Irmak'a film önerisi! - Resim : 1

Hem yeni projesi hem sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Yılmaz, son gönderisiyle de dikkat çekti. 

Ağabey'i Can Yılmaz ile birlikte çekildiği bir karesini Instagram hesabından yayınlayan ünlü komedyenin, gişe rekortmeni 'Babam ve Oğlum' filminin yaratıcısı yönetmen Çağan Irmak'ı etiketleyerek "Film önerisi: Abim ve Ben" notunu paylaşması takipçilerini gülümsetti. 

O DETAY DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Can Yılmaz'ın "Cem Yılmaz abim değil, kardeşim. 1968>1972" yazılı tişörtü de dikkat çekti.

Cem Yılmaz'dan Çağan Irmak'a film önerisi! - Resim : 2

“YENİ PROJEMİ DUYURDUĞUMDA…”

Cem Yılmaz'dan, merakla beklenen yeni dizisi Erşan Kuneri'yle ilgili hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Cem Yılmaz'dan Çağan Irmak'a film önerisi! - Resim : 3

Dizisinin okuma provasında çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Cem Yılmaz’ın gönderileri kısa sürede on binlerce beğeni topladı.

Dizinin oyuncu kadrosundan Merve Dizdar, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu ile bir araya gelen Yılmaz, Instagram'da 180 bini aşkın beğeni alan paylaşımını “Rönesans :) dizicilikte rönesans :))” notunu ekledi. 

 Cem Yılmaz'ın Twitter'da kısa sürede gündem olan paylaşımına ise bir sosyal medya kullanıcısı, "Yine saçma bir şey geliyor demek" yorumunda bulundu.

Cem Yılmaz'dan Çağan Irmak'a film önerisi! - Resim : 4

G.O.R.A, A.R.O.G ve Arif V 216 gibi filmleriyle gişede büyük başarılar elde eden Yılmaz, takipçisinin yorumuna “Yeni projemi duyurduğumda, since 1995” yanıtı vererek, kendisine yıllardır benzer eleştirilerin yapıldığına işaret etti.

Kaynak: Haber Global TV

Cem Yılmaz Can Yılmaz Çağan Irmak sosyal medya magazin haberleri