Kağıt Ev 5. Bölüm İzle

Kağıt Ev
Kağıt Ev 5. Bölüm İzle

Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev'in 5. bölümü 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Biter bitmez internete yüklenen Kağıt Ev dizisinin 5. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Kağıt Ev 5. Bölüm İzle. 

Şenol Sönmez'in yönettiği Kağıt Ev dizisinin 5. bölümü 17 Mayıs Pazartesi günü Star TV ekranlarında yayınlandı. 

Yapım firması 03 Medya olan dram türündeki dizi her pazartesi günü saat 20:00'de yayınlanıyor.

Kağıt Ev 5. Bölümde ne oldu?

Görgü tanığının, Azra’nın canlı yayınında Mert’i suçlaması üzerine, Mert İnci’yle sevgili olduklarını itiraf etmek zorunda kalır. Mert’in itiraflarına Gülsüm’ün tepkisi nasıl olur? Mert Emniyetteki ifadesinde Bülent’e bilgi verirken, kendisini nasıl suçlu durumuna sokar? Issız kayalıklara bırakılan İnci’nin cesedinin bulunmasından sonra Gülsüm evine döner. Gülsüm kızının ölümünden kimi suçlar? Programında Mert’in suçlanmasına neden olan Azra Cihan’a kendini affettirebilecek mi? Cihan, otuz yıllık karısının babasının bir katil olduğunu öğrenmişti. Bu şokla eve gelen Cihan, Aylin’le nasıl yüzleşecek? Cemre’yi kim neden kaçıracak ve kendini kaçıranları Cemre nasıl zor duruma düşürecek? 

Kağıt Ev 4. Bölümde ne olmuştu?

İnci’nin cansız bedenini bahçedeki bostandan çıkarıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşırken kaza geçiren Cihan ve Aylin; bu tehlikleli hamlelerini hem kızları Cemre hem de oğulları Mert için yapmaktadırlar. Oysa yaptıkları her hamle ile baş edilmesi imkansız çıkmazlara düşerler.

Azra, programında bulduğu sürpriz konukla okların Mert’in üzerine çevrilmesine neden olur. 

Annesini ve doğmamış kardeşini vahşice öldüren babasının hayatına tekrar girmesi Aylin'in en büyük kabusuyken; Cemre’nin durumu kabuslarını gerçeğe mi dönüştürüyor? Cemre’nin katil geni araştırmasının sonucu ne olacak? Cemre’nin tedavisi mümkün mü? Cihan, Aylin’in babasıyla ilgili gerçeği nasıl öğrenecek? Cezaevinden Fırtına ailesinin hayatını dahil olan Remzi’nin Cihan Fırtına’ya hazırladığı sürpriz, karı kocanın ilişkisini nasıl değiştirecek?

Kağıt Ev dizisinin konusu

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert (19), büyük kızları Cemre (16) ve küçük kızları Melisa (7) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

Kağıt Ev dizisi oyuncuları

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş, Can Nergis, Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut

Kağıt Ev 5. Bölüm İzle

Star TV ekranlarında 17 Mayıs'ta yayınlanan Kağıt Ev dizisinin 5. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Kağıt Ev 5. Bölüm Fragmanı

dizi izle Kağıt Ev dizisi Star TV dizileri dizi haberleri kağıt ev son bölüm Star kağıt ev izle star izle kağıt ev son bölüm izle kağıt ev yeni bölüm izle