Kadir Ezildi: O benim için artık ölüdür

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Kadir Ezildi: O benim için artık ölüdür

Ünlü sunucu Kadir Ezildi, temizlik tutkusuyla tanınırken, son zamanlarda babasıyla ilgili açıklamalarıyla da gündeme geldi.

Babası Mehmet Ezildi, uzun bir aradan sonra ortaya çıkarak oğluyla ilgili konuşmalar yaptı. Ancak Kadir Ezildi, bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu belirterek, "Bu gereksizdi ve adını bile anmak istemiyorum," dedi.

Mehmet Ezildi, oğlunun nişan töreninden sonra medyaya açıklamalarda bulunmuş ve sessizliğini bozmuştu. Plastik cerrahı olan Mehmet Ezildi, oğluna zarar vermemek için bu zamana kadar sessiz kaldığını ve kendisine yapılan hakaretlere karşı yasal yollara başvuracağını belirtmişti. Ancak bu açıklamalardan sonra Kadir Ezildi de sessizliğini bozdu ve babasına sert tepki gösterdi.

Kadir Ezildi, babası hakkında, "O benim için artık ölüdür. Giderken 'beni öldü bilin' demişti. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben Allah'a şükür 500 bin lira harcayabiliyorum, üstelik kendi çalışmalarımla. Kimseye muhtaç olmadım; zor zamanlarımda yanımda olmayanların şimdi de beni aramasını istemiyorum," sözleriyle tepkisini dile getirdi.