Kaan Tangöze - Kıvılcım Ural çiftini kahreden ölüm! 'Tarifsiz bir acı'

2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Kaan Tangöze - Kıvılcım Ural çiftini kahreden ölüm! 'Tarifsiz bir acı'

Rock müziğin başarılı ismi Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural'ın babası Fikret Ural hayatını kaybetti. Babasının ölümüyle sarsılan Ural, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural'ın babası Fikret Ural hayatını kaybetti. 

Kaan Tangöze - Kıvılcım Ural çiftini kahreden ölüm! 'Tarifsiz bir acı' - Resim : 1

Baba acısıyla sarsılan Kıvılcım Ural, "Artık bana dünya dedi ki, senin baban yok. Ama ben inanmayacağım ona. Nasıl olur ki ben seninle var oldum, sensiz nasıl olunur bilmiyorum canim babacım, kimseye hiçbir şeye değişmezimdin. Hep öyle kalacaksın. Bu acıyı anlatmak senin küçük kızın için tarifsiz. Bu acının ne demek olduğunu bana önceden neden öğretmedin? Umarım bunlar dostlarımın, sevdiklerimin hissetmeyeceği acılar olsun. 

Nasıl biliyor musun; içim bir okyanusmuş sanki ve tüm sular çekilmiş gibi. Bu burukluk, bu bıçak ucu bosluk hissi, içimin çekilmesi geçmeyecek. Artık kanadım kırık ve yapayalnızım gibi. Hayatımıza bizler devam edebildiğimiz kadar devam ederken sen, artık yokmuş gibi davransan da, seni her yerde görmeye çalışıyorum. Sanki her nefesimde varmışsın gibi… Yanıma usul usul yaklaşan bir kelebek görüp hatırlamaya çalıştığım minik bir rüya, rüzgarla gelen bir fısıltı gibi doğanın tüm zerrelerinde sana yaklaşmaya çalışıyorum. Senin üzerine topraklar yağdıktan sonra artık hayatin, bu telaşın manasızlığı benim için anlaşılmışken bir umut her köşeden beni görebildiğini düşünüyorum. Derin bir nefesle hayata sarılmaya çalışıyorum. Çünkü sen beni her zaman güçlü görmek isterdin. Giysimde bir damla leke görmeye bile tahammülün olmazdı. Her zaman dik durmalıyım. Seni oraya usulca bıraktıktan sonra ailem ile Bodrum’a geldim. Eve varınca bil bakalım kime haber vermek için aklımda ani bir düşünce belirdi? Bu nasıl çaresizlik? Aklıma yine geldi. En son telefon konuşmamızda o gece ne keyifliydin, bahçede çiçek açan ağaçlardan, sakinlikten bahsediyordun. ‘Bodrum’a geldin mutlusun değil mi?’ dedim. Tüm o saklanamayacak kadar mutlu sesin sanki senin değilmiş gibi ‘Göreceğiz’ dedin, ‘İlerleyen günlerde mutlu muyum, mutsuz muyum neler olacak bakalım…’, ‘Babacım’ dedim. Alay etme senin mutluluğun benim mutluluğum. Mutlu ol... ‘Tamam kızım’ dedin. Sabah hastaneye kaldırıldığında entübe olduğunun haberi geldi. Ve sonrası... Mücadelen, mücadelemiz… Seni çok seviyorum babacım. Kalbim çok kırık hayata ama artık sen her yerdesin.

Ve bir ricam var bu acı ile kalbimi açtım sizlere. Bunları okuyan tüm babalar ve kızları lütfen hemen birbirinize sarılın. Çok sıkıca ve uzun bir müddet" diyerek duygularını ifade etti.

Kaan Tangöze - Kıvılcım Ural çiftini kahreden ölüm! 'Tarifsiz bir acı' - Resim : 2

Kıvılcım Ural'ın babası Fikret Ural, Türkiye'nin ilk rock gruplarından Mavi Işıklar'ın gitaristiydi. 

Kaynak: Haber Global TV

2021'de hayatını kaybeden ünlüler Kıvılcım Ural Kaan Tangöze