Justin Bieber'dan Billie Eilish'e destek: Onu korumak istiyorum

Justin Bieber'dan Billie Eilish'e destek: Onu korumak istiyorum

25'inci James Bond filmi için No Time To Die şarkısını seslendiren Billie Eilish, sosyal medyadaki olumsuz yorumlardan etkilendiğini açıkladı. Gelişmelerin ardından Justin Bieber, meslektaşına destek oldu.

Justin Bieber verdiği bir röportajda genç yıldız Billie Eilish hakkında konuştu. Bieber, 5 Grammy ödüllü 18 yaşındaki şarkıcıyı korumak için elinden geleni yapacağını anlattı.

Gözyaşlarını tutamayan Bieber, "Onu rahat bırakın istediğini yapsın ve eğer bana ihtiyacı olursa ben onun her zaman yanında olacağım. Onu korumak istiyorum çünkü insanlar onlarla karşılaştığında bunu suistimal ediyorlar" dedi. 

Justin Bieber'dan Billie Eilish'e destek: Onu korumak istiyorum - Resim : 1

25 yaşındaki şarkıcı sözlerine şöyle devam etti: "Evet, yani onu korumak istiyorum. Kendini kaybetmesini istemiyorum. Benim yaşadığım hiçbir şeyi yaşamasını istemiyorum. Bunları kimsenin yaşamasını istemem. Eğer bana ihtiyacı olursa, sadece bir telefon uzaktayım."

Eilish, Instagram sayfasında taşıdı ve paylaşımının altına "seni seviyorum!" yazdı. Bieber'ın eşi Hailey ise kalp emojisi ile destek verdi.

Justin Bieber No Time To Die James Bond Billie Eilish