Jennifer Lopez’den 53'üncü yaşına özel iddialı pozlar

Magazin Haberleri
Jennifer Lopez’den 53'üncü yaşına özel iddialı pozlar

Ünlü şarkıcı, oyuncu ve girişimci Jennifer Lopez, 53. yaşını çıplak pozlarla kutladı. Fit vücudu ve güzelliğiyle dikkat çeken Lopez'in iddialı paylaşımlarına beğeni yağdı.

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Jennifer Lopez, 53 yaşına girdi. Lopez, doğum gününü 219 milyon takipçisi ile tamamen çıplak olduğu seksi bir video paylaşarak kutlarken aynı zamanda markası JLo Beauty’nin yeni ürününü de tanıttı.

Jennifer Lopez’den 53'üncü yaşına özel iddialı pozlar - Resim : 1

“Yüzümüzdeki cilde özen gösteriyoruz ama bazen bedeni ihmal ediyoruz. Vücudun kendine özgü ve benzersiz ihtiyaçlarını karşılaması için bir cilt bakımı rutini oluşturmak benim için önemliydi ve işe bu balsamla başladık” şeklinde bir açıklama yapan Lopez, doğum gününün şerefine takipçilerine balsam hediye ettiğini de söyledi.

Jennifer Lopez’den 53'üncü yaşına özel iddialı pozlar - Resim : 2

İki çocuk annesi Lopez’in paylaşımları takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

20 YILLIK AŞKTA MUTLU SON!

Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck ile geçtiğimiz hafta Las Vegas'ta evlendi. Lopez, evliliğini Instagram'da duyurdu, paylaşımında "Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca" dedi.

Jennifer Lopez’den 53'üncü yaşına özel iddialı pozlar - Resim : 3

GÜNDÜZ VAKTİ AĞZI AÇIK UYUKLADI

Ünlü çift balayı için Fransa'nın başkenti Paris'i tercih etti. Paris'te Seine Nehri'nde gezintiye çıkan çiftten Ben Affleck gezintideyken güvertede uyuya kaldı.

Jennifer Lopez’den 53'üncü yaşına özel iddialı pozlar - Resim : 4

Elinde telefon ağzı açık şekilde uyuklayan Affleck'in bu halini gören sosyal medya kullanıcıları esprili yorumlar yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Jennifer Lopez Ben Affleck magazin haberleri