Bir Hollywood masalı: Ben Affleck ve Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Hollywood
Bir Hollywood masalı: Ben Affleck ve Jennifer Lopez
Ben Affleck ve Jennifer Lopez 17 yıl ayrılıktan sonra 2021 yılında tekrar görüşmeye başladı. Kolaj: Haberglobal.com.tr

Filmlerde olacak bir evlilik, iki film yıldızının hayatında gerçekleşti. 2002 yılında tanışan, olaylı bir şekilde 2004'te ayrılan Jennifer Lopez ve Ben Affleck evlendi. Hollywood'un gözde çifti kıvılcımı ne zaman yeniden yaktı? Ayrı kaldıkları zamanda ne yaptılar?

Hollywood’un en tartışmalı figürlerinden biri aktör Ben Affleck. Sergilediği Batman performansı ile bazıları tarafından tekrar beyaz perdede görülmek istenmeyen 49 yaşındaki aktör, Argo gibi bir yakın tarih efsanesine de imza attı. Good Will Hunting ile genç yaşında ilk Oscar’ını kazanan oyuncu, bazılarının aklında ise Latin popun kraliçesi Jennifer Lopez ile olan ilişkisi ile kaldı.

İlişki ama ne ilişki. 2004 yılındaki ilk ayrılıklarından 17 sene sonra tekrar bir araya gelen ikili, 2003'te ilişkilerine başladı. Gigli filminin setinde tanıştılar. Lopez Judd’dan 2003’te boşandı. Magazin basını bu ilişkiyi çok sevdi. Çifte Bennifer adı takıldı.

Ünlü şarkıcı Ben Affleck ile kendisini çok benzettiğini şu sözlerle söylüyor: "Benzer bir geçmişimiz var. Benzer aile yapısından, benzer evlerden geliyoruz." 2003 yılında bütün Hollywood basını Affleck ve Lopez’in peşine düştü. Gittikleri hiçbir yerde rahat bir nefes alamayan çift bu durumu, Lopez’in Jenny From The Block şarkısına çektikleri klipte sahnelediler. 2003 yılının sonlarında evlenmeyi planlayan çift, medya baskısı sebebiyle düğün tarihlerini ertelediklerini açıklamışlardı. Eylül 2003’te düğünlerini erteleyen çift, Ocak 2004’te nişan attı. İkili ayrıldıktan sonra Mart 2004’te yine birlikte kamera karşısına geçtikleri Jersey Girl isimli film vizyona girdi.

KISA BİR SÜRE SONRA İKİSİ DE EVLENDİ

Lopez aynı yıl, şarkıcı Marc Anthony ile evlendi ve bu birliktelik 10 yıl sürdü. Ben Affleck ise alkol sorunu, rehabilitasyon merkezleri ile mücadele ettiği özel hayatında Jennifer Garner ile 2005-2018 yılları arasında süren bir evlilik yaşadı. İkili Daredevil filminin setinde tanışmıştı. Ben Affleck’in bu birlikteliğinden Violet ve Seraphina isminde iki kızı, Samuel isminde de bir oğlu oldu.

Bir Hollywood masalı: Ben Affleck ve Jennifer Lopez - Resim : 2
Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın oynadığı Daredevil filminden bir kare. Fotoğraf: Marvel

2020 yılına kadar ikili medya önünde birbirlerinden bahsetmedi. Affleck Hustlers filmindeki performansı sebebiyle Lopez’in Oscar’a aday gösterilmesi gerektiğini söylemesi, yeniden harlanacak alevin ilk kıvılcımı oldu. Affleck, “Onunla düzenli olarak görüşüyorum ve çok saygı duyuyorum” diyordu.

Lopez 2021 yılında üçüncü eşi Alex Rodriguez’den boşandı. Nisan 2021’den itibaren Los Angeles’ta Ben Affleck ile görüntülenmeye başlandı. Magazin basınına konuşan kaynaklar ikilinin arkadaş olduğunu belirtiyordu. Geçen yıl Affleck’in Montana’daki dağ evine giderken görüntülendiler, ilişkinin tekrar başladığı kesin gibiydi. Temmuz 2021’de Lopez, Instagram’a yıllara taş çıkartan vücudu ile bikinili dört fotoğraf attı. Fotoğrafın sonuncusu Affleck ile teknede öpüştüğü bir kareydi. Bu dört fotoğraf toplamda 8.8 milyon beğeni aldı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Lopez (@jlo)'in paylaştığı bir gönderi

KIRMIZI HALIDA EL ELE

10 Eylül 2021’de uzun yıllar sonra ikili ilk kez kırmızı halıda birlikte yürüdüler. Venedik Film Festivali’ne katılan yıldızlar, Affleck’in oynadığı The Last Duel filminin prömiyerine katıldı. Bundan üç gün sonra New York Metropolitan Müzesi’nin galasında çift, tekrar görüntülendi. Lopez, ikinci bir şans yakaladıkları için çok şanslı olduğunu söylüyor.

Geride bıraktığımız nisan ayında Affleck ve Lopez tekrar nişanlandı. Bennifer çifti yıllar önce giyemedikleri gelinlik ve damatlığı geçen cumartesi günü Las Vegas’ta giydiler. Lopez ilişkilerini şöyle tanımlıyor: “Çocuklarımız var ve birbirimize saygı duyuyoruz. Kendimizle ve çocuklarımızın bizimle gurur duyabileceği gibi yaşamaya çalışıyoruz. Sevgi ve saygı çerçevesinde bu ilişkiyi ele alıyoruz, bu bizim için çok önemli

Affleck, Lopez ile hayatındaki pek çok sorunu geride bırakmış gibi gözükse de geçmiş yıllarda kariyerinin dışında özel hayatıyla gündeme geliyordu. Affleck, 2001, 2017 ve 2018 yıllarında rehabilitasyon tedavisi gördü. Affleck, “Alkolün tedavisi acı çekmek. Acı eşiğinizin sizi yok etmeden önce bir yere varmasını umuyorsunuz” diyordu.

Kaynaklar: People, New York Times, Harper’s Bazaar

Kaynak: Web Özel

Jennifer Lopez Hollywood