İzel'den yıllar sonra gelen 'Çelik' itirafı: 'Bir mesaj her şeyi bitirdi'

Magazin Haberleri
İzel'den yıllar sonra gelen 'Çelik' itirafı: 'Bir mesaj her şeyi bitirdi'

Armağan Çağlayan'ın YouTube’da yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ programına konuk olan şarkıcı İzel, Çelik ile küsme sebebini yıllar sonra anlattı. Ünlü şarkıcı, Çelik'ten aldığı bir mesajdan sonra onunla bir daha görüşmediğini söyledi.

Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Dur Bi Dinle" programına katılan Sanatçı İzel, kendisi hakkında 2018 yılında " İzel'den bir cacık olmaz" şeklinde açıklama yapan şarkıcı Çelik ile artık konuşmadığını ve İzel -Çelik - Ercan grubunun da kendisi yüzünden dağılmadığını ama kendisi istemediği için yeniden bir araya gelemediklerini söyledi.

"ONDAN BİR CACIK OLMAZ"

“Şu an Çelik’le konuşmuyorum” diyen İzel, sebebini şöyle anlattı: “Kendisine çok minnettarım, o ayrı. Bana verdiği şarkıların ekmeğini yiyorum. TV’de bir programa çıktı, bana saydırıyor da saydırıyor. ‘Ondan cacık olmaz’ diyor, ‘Söz verir, gelmez’ diyor. Benim ekmeğimle oynama kısmına giriyor bu! Oğlunun hatırına mahkemeye vermiyorum ama ‘Beni diline dolama’ dedim.”

İzel'den yıllar sonra gelen 'Çelik' itirafı: 'Bir mesaj her şeyi bitirdi' - Resim : 1

“Bir gün telefonlarına bakmıyorum diye bir mesaj yazmış.. Sen 30 küsur yıldır bunları nasıl içinde tuttun? O kadar güçlü bir hafızası var, zeki kültürlü… Çelik benim 30 yıllık arkadaşım. O kadar yıl bunları biriktirdin bana oynadın mı, yoksa darılmayayım diye mi söylemedin? Okuyunca şok geçirdim. Bir daha görüşmedim. Çelik ile konuşmuyorum."

İzel'den yıllar sonra gelen 'Çelik' itirafı: 'Bir mesaj her şeyi bitirdi' - Resim : 2

Cildini üç kez soydurduğunu da anlatan İzel, “Sürekli bana cildim soruluyor, o kadar sıkılmıştım ki! Seda Sayan da ısrar ediyor, gaza geldim” diye konuştu. Artık bununla barıştığını söyleyen sanatçı, “Kusurlu güzellik diye bir şey var, avuttum kendimi” dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

İzel Çelik Ercan magazin magazin haberleri Armağan Çağlayan haberler