Eşinin vefatıyla yıkılan Ece Erken 'Gerçekler ortaya çıkmadı' dedi, sahte çek yazanlara tepki gösterdi

Magazin Haberleri
Eşinin vefatıyla yıkılan Ece Erken 'Gerçekler ortaya çıkmadı' dedi, sahte çek yazanlara tepki gösterdi

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının ardından zor günler geçiren Ece Erken, eşinin adını kullanıp, çek yazanlara tepki gösterdi.

Ünlü sunucu Ece Erken'in geçen yıl haziran ayında nikah masasına oturduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, iki ay önce yaşamını yitirmişti. Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy'deki bir balık restoranında silahlı saldırıya uğramıştı.

Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren Erken, Instagram'dan Mahmutyazıcıoğlu'yla ilgili yeni bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından eşinin adını kullanıp çek yazanlara seslenen Erken, “Rahmetli eşimin boş çekini alıp, sonradan doldurmak…. Rahmetli eşime borcu varken alacağı varmış gibi göstermek… Bu çeki yazan şerefsizler yüzünden katledilmesine sebebiyet veren; sebep olan, vicdanen yaşamaması gereken en büyük şerefsiz… Seninle ilgili daha gerçekler çıkmamışken ki her şey ortaya çıkacak inşallah… Allah’ın adaletine ve yargıya güveniyorum” mesajını paylaştı.

Eşinin vefatıyla yıkılan Ece Erken 'Gerçekler ortaya çıkmadı' dedi, sahte çek yazanlara tepki gösterdi - Resim : 1

Ayrıca ünlü isim, Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte yer aldığı eski bir fotoğrafını, "Her fotoğrafımıza öyle sarılmışız ki... Sanki ayrılacağımızı biliyormuş gibi... Canım Şafak'ım, inşallah cennetten bizi izliyorsundur. Seni çok seviyorum..." şeklinde duygusal bir not ile yayınladı.

Eşinin vefatıyla yıkılan Ece Erken 'Gerçekler ortaya çıkmadı' dedi, sahte çek yazanlara tepki gösterdi - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu magazin magazin haberleri