İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal dünyaevine girdi

Uyanış Büyük Selçuklu

'Güneşi Beklerken', 'Aşk Laftan Anlamaz', 'Serçe Sarayı' ve son olarak 'Uyanış Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Hande Ünal ile dün akşam nikah masasına oturdu.

Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz dünyaevine girdi. Şaşmaz, memleketi Manisa'da Hande Ünal ile nikah masasına oturdu. Çiftin düğününden görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal dünyaevine girdi - Resim : 1

Kır düğünü yapan çifte düğünlerinde köpekleri de eşlik etti. İsmail Ege Şaşmaz, mekana köpeği ile giriş yaparken karşıdan gelen eşini karşıladı. Gece boyu hiç oturmadan eğlenen çift, roman havasından harmandalına kadar birçok oyun oynadı.

İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal dünyaevine girdi - Resim : 2

Çiftin düğününe giden isimler arasında mutlu ilişkileriyle isimlerinden söz ettiren Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy da vardı.

30 yaşındaki Ünal, kına gecesini de dün evinin bahçesinde gerçekleştirdi. Çift, pandemi koşulları nedeniyle davetli sayısını sınırlı tuttu.

Öte yandan Şaşmaz, haziran ayında 30 yaşına basan Ünal'ın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaşmış ve birlikte verdikleri pozlara; "Doğum günü öpücüğü... Doğum günün kutlu olsun aşkım" notunu düşmüştü.

Ünal ise Şaşmaz'ın bu gönderisine, "Seni çok seviyorum" sözleriyle yanıt vermiş ve ikilinin paylaşımları takipçileri tarafından oldukça ilgi görmüştü.

Kaynak: Haber Global TV

İsmail Ege Şaşmaz Hande Ünal magazin haberleri