Ünlü isimlerin eğlencesi kötü bitti! Polis basınca ormana kaçtılar

Ünlü isimlerin eğlencesi kötü bitti! Polis basınca ormana kaçtılar

Koronavirüs yasaklarını hiçe sayıp bir mekanda eğlence düzenleyen İrem Derici, Enis Arıkan, Cem Belevi, Derya Uluğ ve Buray'ın gecesi polis baskınıyla son buldu. Ünlü isimler ceza yememek için ormana bekledi ancak polis, ekipteki herkese tek tek ceza yazdı.

İrem Derici, Enis Arıkan, Cem Belevi, Derya Uluğ, Buray, 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncuları Cenan Adıgüzel ile Emre Aslan ve Youtuber Enes Batur, Yeniköy'deki bir mekanda bir arkadaşlarının doğum günü yemeğine katıldı. Ancak eğlence, olması gereken saatte bitmedi. Pandemi tedbirleri kapsamında mekanın 21.00’de kapanması gerekirken, arkadaşlar 01.30’a kadar eğlenmeye devam etti.

Ünlü isimlerin eğlencesi kötü bitti! Polis basınca ormana kaçtılar - Resim : 1

Cem Belevi, Enis Arıkan ve Derya Uluğ, gecede doyasıya eğlendi.

ORMANDA SAKLANDILAR

Akşam'da yer alan habere göre, Polislerin geldiğini öğrenen ünlü isimler mekanın arka kısmındaki ormana kaçtı ve ormanda 45 dakika boyunca saklandı. Daha sonra polislere yakalanan 15 kişi ceza yemekten kurtulamadı. Derya Uluğ ve İrem Derici olaylı gecenin sonunda objektiflere yansıdı.

Ünlü isimlerin eğlencesi kötü bitti! Polis basınca ormana kaçtılar - Resim : 2

“CEZAMIZ NEYSE ÖDERİZ”

İrem Derici  “Sıkıntı yok, cezamız neyse öderiz. Bir arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Saat aşımı oldu, okey. Cezamız neyse ödeyeceğiz, bitti gitti” dedi. 

Ünlü isimlerin eğlencesi kötü bitti! Polis basınca ormana kaçtılar - Resim : 3

İrem Derici Derya Uluğ Cem Belevi Buray Enis Arıkan koronavirüs magazin haberleri Yeniköy