İmam nikahı kıymışlardı! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan ayrıldı

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
İmam nikahı kıymışlardı! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan ayrıldı

Yakın zaman önce imam nikahı kıydıran ve çocuk sahibi olmak istediklerini söyleyen Mehmet Ali Erbil ile kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan yollarını ayırdı. Ceylan, sosyal medya hesabından ünlü isimle ilişkisini sonlandırdığını duyurdu.

67 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil, bir süredir kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşıyordu. Sevgilisiyle aynı evde yaşayan Erbil, geçtiğimiz günlerde imam nikahı kıydırdı. Erbil'den çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Gülseren Ceylan, yaptığı açıklamayla ilişkilerini bitirdiklerini duyurdu.

İmam nikahı kıymışlardı! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan ayrıldı - Resim : 1

“HAYATIMA KAOSSUZ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUM”

Instagram hesabından açıklama yapan Gülseren Ceylan "Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız. Anlaşamadığımız noktalar olduğundan dolayı birbirimize daha fazla zarar vermeden yollarımız ayırdık. Bu süreçte göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederim. Artık hayatıma kaldığım yerden kaossuz, mutlu, pozitif bir şekilde devam etmek istiyorum" dedi.

İmam nikahı kıymışlardı! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan ayrıldı - Resim : 2